spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
15.1 ° C
15.1 °
15.1 °
77 %
3.9kmh
95 %
Sri
15 °
Čet
22 °
Pet
26 °
Sub
29 °
Ned
23 °
spot_img

Lijepe vijesti/ Dario Čera Čerkez na kućnom liječenju

- Oglasi -
- Oglasi -

Vitežanin, trener popularnih Kolibrića NK Rijeka, a ispostavilo se i veliki borac za život, Dario Čera Čerkez vratio se u Vitez i na kućnom je liječenju.

O trenutnim zdravstvenim stanjima našeg Čere u proteklom periodu informirali smo sugrađane i širu javnost i dočekali smo ono što smo priželjkivali, ono za što smo se molili i upućivali mnogo poruka podrške, a to je izlazak iz nekoliko bolnica i njegov dolazak u Vitez na kućno liječenje.

- Oglasi -

U dogovoru sa Dariom u nastavku prenosimo njegovu zahvalu svima, a koju je objavio putem Facebooka:

- Oglasi -

“Nakon nešto manje od mjesec dana provedenih u Zagrebu u bolnici KBC Rebro završeno je moje post operativno liječenje. U Zagrebu sam se poslije srčanog udara kojeg sam preživio, operirao te se nadam i vjerujem riješio problem sa cirkulacijom i začepljenjem vena koje su i dovele do istog. Vjerujem da je ovaj problem sa srcem sada riješen i da se sada mogu posvetiti dijalizi i liječiti svoju kroničnu bolest bubrega te se nadati da ću jednog dana dočekati transplataciju bubrega. Koristim priliku zahvaliti se svim liječnicima, specizilijantima i osoblju kardijalne kirurgije KBC Rebro koji su bili itekako profesionalni, ljubazni i 22 dana mi bili pri ruci, stajali na raspolaganju i usluzi. Ipak zaista ne mogu ne izdvojiti osobe koje su se doista svim srcem trudili da moj mukotrpan i itekako bolan post operativni boravak u bolnici učine što lakšim i bezbolnijim te kako bi se na neki način osjećao kao kod svoje kuće. Najveće moguće hvala medicinskim sestrama Ines Domokuš , Ruži Stanić, Moniki Petreković i medicinskom bratu Janu Bogdaniću te pomoćnim radnicima Evi, Ankici i Filipu, fizioterapeutkinji Tanji. Nadam se da ovo nije prvi i posljednji susret sa tim dragim i iskrenim osobama kojima sam neizmjerno zahvalan za sve ono što su učinili za mene kako bi što lakše izdržao i preživio tih za mene izuzetno teških i bolnih 22 dana liječenja u KBC Rebro. Na kraju moram spomenuti i medicinske sestre Maru i Ines te medicinskog brata Damira iz dijaliznog centra koji su bili strpljivi i pri ruci prilikom svake dijalize. Svakako da se još jednom moram zahvaliti i osoblju hitne pomoći doma zdravlja Vitez koji su me po ranoj reanimaciji gos. Ivane Sučić u gradskoj dvorani dana 12.12. kada sam doživio srčani udar nastavili te uspjeli ponovo reanimirati te također svojim sanitetskim vozilom odvezli u Zagreb. Ne smijem zaboraviti niti Hrvatsku bolnicu dr. fra Mato Nikolić Nova Bila, Županijsku bolnicu Travnik te KCUS Sarajevo koji su dali svoj veliki udio mojoj borbi za život toga dana. Na kraju se zahvaljujem i svom matičnom klubu NK Rijeka koji je u ime mog zdravstvenog stanja i bolesti organizirao humanitarnu akciju skupljanja novčane pomoći za moje liječenje i daljnju rehabilitaciju. Zahvaljujem se od srca svim osobama, pojedincima, udrugama, sportskim klubovima, poduzetnicima i gospodarstvenicima koji su sudjelovali u toj akciji te na bilo koji način pomogli moje daljnje liječenje te također i svima onima koji su mislima i molitvama svo ovo vrijeme bili uz mene te mi slali riječi utjehe i podrške”, napisao je emotivno na Facebook objavi Dario Čera Čerkez.

Foto: Facebook Dario Čera Čerkez

Našem Čeri od srca želimo da što prije dočeka uspješnu transplantaciju, da potpuno ozdravi i nastavi normalan život sa svojom obitelji, prijateljima i poznanicima.

- Oglasi -
spot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.