spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
-3.7 ° C
-3.7 °
-3.7 °
95 %
0.7kmh
100 %
Pon
5 °
Uto
3 °
Sri
6 °
Čet
7 °
Pet
2 °

Mala noćna avantura na relaciji Vitez- Zabrđe- Zaselje tijekom 13. Noćnog pohoda

- Oglasi -

,,Jedna mala noćna tura od centra Viteza, najprije do Zabrđa, zatim do Zaselja pa na koncu ponovno do Viteza, nekoliko kilometara planinarskih staza su u ovoj odličnoj avanturi. Iako nije bilo susreta sa vukovima, lisicama i drugim životinjama čega su se mnogi bojali, ali govoreći kroz smjeh, bilo je odličnog druženja, prelijepih susreta brojnih, i mlađih i starijih, kako iskusnih planinarki i planirana, tako i onih ljubitelja prirode i avantura, koje je 13. Noćni pohod na relaciji Vitez- Zabrđe- Zaselje privukao zbog neizostavnog druženja, ali i odličnih vremenskih uvjeta”, prokomentirali su brojni sudionici ovog pohoda i zahvalili se organizatorima Hrvatskom planinarskom društvu Vitez u Vitezu i članovima Udruge Zabrđe, također iz Viteza.

Za početak, brojka od 220 sudionika, možda malo više, nije mala stvar. Organizatori su ispunili svoja očekivanja. Priželjkivali i dobili odlično vrijeme. Na prvom velikom odmoru na Zabrđu, u trajanju od jedan sat, uživali sa svojim gostima uz veliku logorsku vatru, čaj, vino, kobasice, rakiju, uštipke, prigodnu glazbu. Odličan doček domaćina na Zabrđu uistinu je bio na visokoj razini, ali sljedeća destinacija nakon hodanja, planinarski dom u Zaselju, bila je također odlična lokacija za dolazak svih pješaka. Ugodno druženje, uz ponovno, čašicu rakije, razgovore i feštu, potrajalo je do ranih jutarnjih sati.

,,Ni ovoga puta nije toliko ni do pješačenja, ni do prelaska tolikih kilometara, posebno ponegdje po kamenu ili planinskim potocima, zbog čega su neki pali, ni do mjesta na koja ideš, koliko je do tih susreta i ljubavi prema avanturi, ljepote zraka u prirodi, nesvakidašnjeg noćnog pohoda i radosti na svakom licu, koja smo sinoć sreli”, dodali su sudionici pohoda i prokomentirali kako se već raduju narednom pohodu, bilo novom ili ipak čekajući ovaj, tradicionalni Noćni pohod.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.