spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

MD City svoja vrata otvara sutra: Vitez dobiva sadržaj koji je nedostajao ovom gradu!

- Oglasi -

Bio je 2. veljače kada smo na portalu viteški.ba objavili ekskluzivnu priču, “o kojoj je grad pričao” s naslovom “Nakon godina mraka hotel Vitez uskoro otvara svoja vrata u novom izdanju”. Jedna od najimpozantnijih građevina u gradskom središtu bila je na putu na postaje gradsko ruglo, mjesto mraka i propasti, no zahvaljujući poslovnoj viziji obitelji Blaž i Šakić objekt je otkupljen, a poznajući dosadašnje poslovne uspjehe novih vlasnika bilo je sigurno samo jedno, a to je da će bivši hotel biti buduće pravo gradsko središte, moderni, urbani centar za sve!

Uskoro su krenuli i opsežni radovi koji su zgradu doveli do neprepoznatljivosti, izrastao je objekt dostojan europskih metropola, a vrijedna investicija, koja je istinsko svjedočanstvo poduzetništva, vizije i lokal-patriotizma domaćih ljudi ovih dana zasjalo je punim sjajem. U jednom dijelu objekta, koji prenamijenjen u šoping centar od sutra (subota, 10.3.) bit će otvoren jedan od najmodernijih marketa u regiji Crvena jabuka, a svoja vrata otvara i omiljena trgovina cm- cosmetic market. Ranije je u centru otvorena Gradska kavana s bogatom ponudom toplih napitaka, cijeđenih sokova, ostalih napitaka i kolača, a kako doznaje viteški.ba uskoro slijedi otvaranje ASA Central osiguranja, trgovine informatičkom opremom i poslovnice domaće banke.

CRVENA JABUKA & CM OTVARAJU VRATA U SUBOTU

U Crvena jabuka marketima nudi se odlična usluga i kvaliteta proizvoda za kupce. Uz ponudu prehrambenih artikala, higijensko- kemijskih preparata, kućnih potrepština, peciva i mesa posjetitelje očekuje i vrhunski izbor gotovih jela i jela po narudžbi. “Mi smo domaći trgovački lanac dostupan svima. Naša misija je da zajednica u kojoj djelujemo bude ponosna na nas“, poručili su iz Crvene jabuke.

Dragi kupci, dobrodošli na otvorenje cm-a u Vitezu , ulica Kralja Tvrtka bb u sklopu tržnog centra MD City! Otvaramo vrata u subotu, 11.3.2023. od 10.00 sati, a svi kupci uživat će u poklonima i super ponudi. Provjerite što smo za vas pripremili te osigurajte sebi sitnice koje volite“, ranije je najavljeno iz cm-a.

POSAO ZA VIŠE OSOBA

Vrijedi naglasiti kako je ovim ulaganjima posao dobilo više od 60 osoba, a sigurno je kako će taj broj biti i veći u vremenu pred nama.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.