spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
raštrkani oblaci
14.6 ° C
14.6 °
14.6 °
68 %
1.9kmh
31 %
Ned
35 °
Pon
33 °
Uto
36 °
Sri
38 °
Čet
36 °

MK ,,Vitezovi MM” Vitez: Kupljenom kućom je ostvaren dugogodišnji san

ana_uskrs
tikop_uskrs
cavara_usrks
hdz_uskrs

Moto klub ,,Vitezovi MM” Vitez kao udruga postoji od 2016. godine, a sada s ponosom broji 100 članova, od kojih su neki punopravni, ostali su podržavajući, a ima i nekoliko volontera, pripravnika, koji sebe sami provjeravaju, žele li uistinu postati punopravni članovi MK ,,Vitezovi MM”, ističu kroz smjeh dugogodišnji članovi, ali ipak navode kako se neka pravila moraju poštovati i to sve zbog uspješnog i transparentnog rada.

Klub 5. godinu za redom svoj rad temelji na aktivnostima koje svaki ljubitelj motora voli. Viteški motoristi poznati su po lijepim i ugodnim druženjima, kako na motorijadama tako i na drugim tematskim aktivnostima, kao što su praćenje defilea u raznolikim događajima u organizaciji Općine Vitez, praćenje dijela važnih datuma u kojima daju svoj doprinos kroz nazočnost, financijsku potporu, a aktivnost koju su kroz razgovor s redakcijom portala Viteški.ba istaknuli, jeste ispraćaj prvačića, djece svojih članova, u školu, jer smatraju da je obrazovanje samo za sebe posebno važno, a s druge strane, prvačićima će to ostati u lijepom sjećanju.

Ono što nam kroz razgovor nisu spomenuli, a mi želimo to naglasiti, jesu humanitarne aktivnosti koje se organiziraju na području općine Vitez, ali ponekad i šire, gdje svoj maksimalan doprinos članovi MK ,,Vitezovi MM” Vitez stave na raspolaganje i u svakom trenutku pomognu ljudima koji su u potrebi.

Nakon kratkog izlaganja što to motoristi Viteza rade, koje su im realizirane aktivnosti u proteklih pet godina itekako ostale u sjećanju, ističu svoj dugogodišnji plan koji je prije nekoliko dana i realiziran.

Njihov plan je bio osigurati prostor u kojemu će provoditi svoje svakodnevne aktivnosti, a ukoliko bude sreće, prostor će imati i svoje dvorište, koje će biti uređeno za uživanje u prirodi.

Uistinu je tako i bilo, 11. lipnja 2021. godine Moto klub ,,Vitezovi MM” Vitez su uz vlastita sredstva i uz pomoć velikog broja dobrih ljudi kupili kuću, a od Općine Vitez dobili suglasnost za privremeno korištenje zemljišta oko kuće, uz mogućnost produženja.

Odlične vijesti članovi Kluba nisu skrivali, s ponosom su to podijelili, a već tijekom prvog dana vlasništva nad kućom su dobivali financijsku i druge vrste pomoći.

Kuću je potrebno renovirati, to im nije veliki problem, jer kako navode iz Kluba, znaju da je velik posao pred njima, ali barem će kuća i dvorište izgledati onako kako žele, ali i onako kako je poznati arhitekta Josip Ledić svojim idejnim rješenjem predložio.

Od trenutka kada su kupili kuću, svakodnevnim angažmanom članova i dragih prijatelja, Klub uveliko radi na uređenju kuće i dvorišta. Svoje prostorije će koristiti za vlastite potrebe, ispred kuće će, kažu biti bajkovito, igralište za djecu, klupe koje će roditelji, ali i drugi prolaznici koristiti, kao i igralište za boćanje što će biti jedan od hobija članova Kluba.

Za kuću i druge planove je potrebno mnogo finacijskih sredstava, sbog toga su pozvani svi da svojim uplatama osiguraju lijep završetak ove započete priče.

Udruga Moto klub „Vitezovi MM“ Vitez

ID BROJ: 4236472650007

ŽIRO RAČUN: 3382502278405884

Unicredit Bank dd

mk.vitezovimm.vitez@gmail.com

Iz Kluba su se zahvalili svima koji su do sada pomagali i koji to i dalje rade, jer znaju da će jedino uz svoja sredstva, pomoć određenih institucija i dragih prijatelja, uspješno realizirati sve svoje akcije tijekom godine.

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.