spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
15.1 ° C
15.1 °
15.1 °
77 %
3.9kmh
95 %
Sri
15 °
Čet
22 °
Pet
26 °
Sub
29 °
Ned
23 °
spot_img

Nakon 12 godina zatvara se ‘kultni viteški kafić‘, uskoro s novim vlasnikom otvara svoja vrata, javnosti se obratio sadašnji vlasnik

- Oglasi -
- Oglasi -

Omiljeni kafić brojnih Vitežana otvoren je prije 12 godina, a vlasnik mu je bio poznati viteški ugostitelj Goran Blinki Bilić.

Taj kultni kafić, odnosno jedan od kultnijih kafića Viteza, koji je imao ukusne kave, različita pića i brojne zabave, zatvara svoja vrata s imenom caffe bar Piano i više neće raditi pod tim imenom, jer uskoro dobiva novoga vlasnika, a razlog tome treba, kako doznaje portal Viteški.ba, potražiti kod aktualnog vlasnika.

- Oglasi -

Redakcija portala rado je kontaktirala vlasnika Gorana Bilića i provjerila kakva je budućnost caffe bara Piano. Bilić se na to nasmijao i prokomentirao, “znam kakva je moja budućnost, ali za sve drugo neka se drugi i pobrinu. Dodaje, dvanaest godina funkcioniranja caffe bara Piano sa zadovoljstvom sam radio, vodio kafić, u nekom određenom periodu i klubove, sada je vrijeme da se malo odmaknem od toga i okušam u nekim drugim stvarima. Iz Viteza ne odlazim, tu sam, radit ću i dalje projekte i gostovanja, jer me to ispunjava. Ovim putem se zahvaljujem svim gostima, a naravno s kojim ću i u budućnosti biti u dobrim odnosima. Vjerujem, već ste čuli, caffe bar Piano će uskoro imati nove vlasnike, za što tvrdim da je odličan pogodak. Piano pod ovim imenom radi još nekoliko dana, a već večeras na party zatvaranja su pozvani svi, goste će zabavljati Dario Vuleta i Hrvoje Jukić”, zaključio je Goran, aktualni vlasnik caffe bara Piano u Vitezu.

- Oglasi -
spot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.