viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.07.23 @ 10:24
OGLAS

Ručno rađeni komadi namještaja – izrađeni s ljubavlju, pažnjom i strašću, predstavljaju pravo blago u svijetu masovno proizvedenih predmeta. Svaki detalj, od pažljivo odabranih materijala do preciznih zanatskih vještina, odiše posebnom vrijednošću i kvalitetom. Svaki komad ima svoj jedinstveni karakter i neponovljivu estetiku koja osvaja srca onih koji ga vide. U nastavku je intervju sa Nikolinom Znahor.

Recite nam nešto o sebi?
Ja sam Nikolina Znahor i trenutno živim u Busovači gdje je sjedište moga obrta, koji je danas, uz moju obitelj središte svih mojih zbivanja i napora. Inače, dolazim iz Viteza, a osnovno i srednje obrazovanje završila sam u Novom Travniku. Uz to što sam vlasnica obrta My way Nina najponosnija sam na činjenicu kako sam supruga i majka jednog predivnog dječaka. Obitelj mi je velika potpora u svemu i trudim se ljubav im vraćati u najvećoj mogućoj mjeri.

Kako ste počeli raditi ovaj posao i otkud ljubav prema istom?
Oduvijek su me opisivali kao jako kreativnu osobu, vrijednu te držim kako su te dvije karakteristike osnova za pokretanje posla. Ljudi iz moga kraja oduvijek su se odlikovali snažnim poduzetničkim duhom koju su vjerojatno prenosili i na mene. U tome smislu sam se i a realizirala, oduvijek želeći raditi za sebe, okušati se i dokazati sebi da svoje snove mogu ostvariti.


Kako nastaju komadi namještaja, koji koraci su potrebni da bismo vidjeli finalni proizvod?
Komadi namještaja nastaju nakon cjelovitog procesa pristupa klijentu gdje se trudim ponuditi uvijek savršen spoj inovativnosti, kvalitete i lijepog dizajna. Uz detaljnu razradu crteža, odabir boja i potrebnog materijala u svojoj radionici prolazimo kroz sve korake koji vode do finalnog proizvoda koji uvijek ima svoju posebnost, a osmijeh na licu zadovoljnog kupca mi je najveća satisfakcija.

Je li teško doći do potrebnih sirovina, i na koji način ih nabavljate?
Moram kazati kako danas i nije teško doći do elemenata koji se koriste pri izradi jednog komada namještaja. Nakon izazova zbog pandemije koronavirusa tržište se stabiliziralo i mome okruženju postoji precizni dobavljači koji uživaju moje povjerenje, na čemu sam ih zahvalna jer upravo taj partnerski odnos dobavljača i mene jamči kvalitetan i dugotrajan proizvod.

Najveći izazovi sa kojima se susrećete u radu su?
Ono što je iznova i iznova najveći izazov je zadovoljiti želje klijenata te uvažiti sve specifičnosti koje se stavljaju pred mene pri proizvodnji pojedinih artikala.

Planovi za dalji razvoj karijere?
U daljnjem razvoju karijere želja mi je nastaviti pratiti sve svjetske trendove u ovoj grani obrtništva kako bi uvijek bili u korak s vremenom s trajnom mogućnosti ponuditi tržištu moderan namještaj u kojeg ćete imati povjerenje.

Poruka čitateljima.
Čitateljima mogu poručiti da slijede svoje snove, da prate osjećaj i svoj talent pokušaju izraziti. Mislim da živimo u vremenu kada je moguće sve ranije navedeno ostvariti i time doživjeti osjećaj potpune ispunjenosti što jamči život ispunjen osmijehom i najljepšim emocijama.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM