viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 30.11.23 @ 18:01

Javnost je mogla primjetiti kako jedan od najčitanijih, a svakako i najrelevantnijih portala  Viteški.ba u posljednjih nekoliko tjedana radi na značajnim iskoracima motivirani prvenstvo željom da svima vama pružimo objektivne informacije na vrijeme, informacije lišene bilo kojeg pristika ili utjecaja koristeći najmoderniju opremu i suvremene platforme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takva uređivačka politika i odnos prema javnosti dovelo je do toga da Viteški.ba raste iz dana u dan s prosjekom od oko 600.000 mjesečnih pregleda vijesti i stranica. Uz to napravljen je kapitalan iskorak izdavanjem Viteškog ljetopisa za 2021. i 2022. godinu te osnaživanjem YouTube kanala gdje već nekoliko tjedana pratite video reportaže, intervjue i tjedne vijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako bi portal te korisnički doživljaj i dalje bio na visokoj razini, danas vam predstavljamo novu verziju portala Viteški.ba i to nakon tri i pol godine od pokretanja portala. Moderan dizajn, obogaćen novim funkcionalnostima i novim sekcijama, unaprjeđuje način na koji čitatelji prate događanja u našoj zajednici. Kroz bolju organizaciju i kategorizaciju sadržaja, naš portal čini istraživanje informacija bržim i jednostavnijim.

Vrijedi dodati kako je portal u potpunosti optimiziran za sve vrste uređaja te nudi veće mogućnosti nadogradnje i veću arhivu multimedijskog sadržaja omogućujući nam da ostanemo dinamični i relevantni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redizajnom portala i njegovom modernizacijom Udruga Volim Vitez zaključila je projektne aktivnosti prema projektu Osnivanje i osuvremenjivanje medija namijenjenih informiranju hrvatskog naroda kojega je podržala Vlada Republike Hrvatske kroz Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Ranije je kroz ovaj projekt nabavljena oprema za rad redakcije te za opremanje studija i video kanala.

Oglasi
LM