spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
11.8 ° C
11.8 °
11.8 °
94 %
0.8kmh
88 %
Sri
21 °
Čet
21 °
Pet
21 °
Sub
22 °
Ned
19 °

OTVOREN TRŽNI CENTAR VUJEVIĆ: Posao za gotovo 100 osoba, cijene i ponuda najbolja u srednjoj Bosni

- Oglasi -
- Oglasi -

Danas je u Vitezu otvoren moderni i suvremeni tržni centar Vujević, u Poslovnom centru 96 u Vitezu, koji svojom ponudom, ali i uređenjem plijeni pozornost javnosti.

Sve izgrađeno i u funkciju stavljeno za 12 mjeseci

- Oglasi -

Srž novog tržnog centra je supermarket koji se prostire na gotovo 3000 metara četvornih i po veličini bit je jedan od najvećih u regiji. Uz ponudu koju su do sada Vujevići nudili, a tiče se roba široke potrošnje i osnovnih životnih namirnica iz oblasti prehrane i kemije u novootvorenom marketu je suvremena pekarnica s ukusnim pecivima i mesnica. Važno je kazati kako je kompletan centar izgrađen i u funkciju stavljen za svega dvanaest mjeseci, a gotovo sve poslove na izgradnji i opremanju izvodile su lokalne i domaće tvrtke.

- Oglasi -

Nova radna mjesta

U novom centru, u koji je uloženo 7 milijuna KM, će, prema prvim procjenama, ukupno raditi stotinjak osobe, a brojka će biti u potpunosti kompletirana otvorenjem dodatnih radnji koje se u centru nalaze. Uz supermarket u centru su medicinsko-biokemisjki laboratorij IMuno-lab, trgovina vina i cigareta Wine& Co, trgovina tehnike kao i restoran s kavanom te dječja igraonica na više od 150 četvornih metara.

U krugu tržnog centra je i skladište te prostrani parking površine 7300 m2. Ulaz na parking je osiguran iz dva pravca, s magistralne ceste M-5, ali i lokalne servisne ceste koja je veza grada i Poslovnog centra.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE