spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
4.1 ° C
4.1 °
4.1 °
99 %
1.3kmh
100 %
Čet
4 °
Pet
7 °
Sub
9 °
Ned
8 °
Pon
10 °

PITALI SMO: Evo koji će se radovi izvršiti na adaptaciji zgrade Policijske stanice Vitez u vrijednosti gotovo 50 tisuća KM

- Oglasi -
- Oglasi -

Uredništvo portala Viteški.ba obratilo se Ministarstvu unutarnjih poslova ŽSB u vezi s informacijama o radovima na adaptaciji zgrade Policijske stanice Vitez u koju će se uložiti oko 50 tisuća konvertibilnih maraka. Da je Vlada ŽSB dala suglasnost za provođenje javne nabavke, Viteški.ba već je informirao širu javnost.

Zasigurno, javnost zanima koji će se radovi vršiti nakon što se izabere izvođač, a što će se sve raditi pogledajte u nastavku. Portalu Viteški.ba dostavljen je predmjer radova koji su planirani (pripremni radovi, montažni i zidarski radovi, instalacije, keramičarski radovi, molersko-farbarski radovi te podopolagački radovi.)

- Oglasi -

Pripremni radovi podrazumijevati će rušenje zidne i podne keramike u sanitarnim čvorovima i odvoz na deponiju te demontaže unutarnjih otvora, drvene pregrade i priprema zidova zbog zamjene vodovodnih i kanalizacijskih cijevi. Mijenjati će se rasvjeta u sanitarnim čvorovima, zidati dodatni zidovi blok opekom kao i obrada zidova. Izvršiti će se nabavka i ugradnja unutarnjih i vanjskih otvora (PVC profila) kao i klupica. Kada je riječ o keramičarskim radovima, uraditi će se nabavka i polaganje podnih i zidnih keramičkih pločica dok će se zidovi i stropovi obojati poludisperzivnim bojama, a predhodno izvršiti priprema (gletovanje i kitovanje tih površina). U uredskim prostorijama izvršiti će se zamjena dotrajalog laminata te će se ugraditi i nova rasvjetna tijela. U potpunosti će se izraditi novi prijemni pult ukupne dužine 6 metara. U konačnici, zbog sigurnosti svih prostorija ugraditi će se nove cilindrične brave prve klase.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.