spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
8.6 ° C
8.6 °
8.4 °
97 %
1kmh
100 %
Sub
9 °
Ned
13 °
Pon
17 °
Uto
17 °
Sri
20 °

Područje općine Vitez uskoro pod video nadzorom ?!

spot_img

Na 6. sjednici Općinskog vijeća Vitez koja će se održati u četvrtak 7. listopada ove godine, nalazi se i točka dnevnog reda koja se odnosi na uspostavljanje video nadzora na području općine Vitez.

Iz iste se može iščitati između ostalog i da će video nadzor biti postavljen na užem gradskom području te na ulazu i izlazu iz grada, najfrekventnijim prometnim punktovima i mjestima okupljanja građana, te drugim lokacijama određenih aktom kontrolora koji će obavljati video nadzor i nadležne općinske službe. 

Također, iz Odluke je vidljivo da se video nadzor uvodi iz razloga povećanja sigurnosti i zaštite građana i imovine, prevencije u sprečavanju kriminalnih radnji, provođenja policijskih poslova radi rasvjetljavanja počinitelja prekršaja odnosno krivičnih djela, kontrole prometa u pokretu i mirovanju kao i sigurnosti svih sudionika u prometu.

Kada je riječ o kontroliranju svega navedenog putem video nadzora, kontrolu će vršiti MUP ŽSB, odnosno Policijska stanica Vitez.

Vijećnici će nakon prezentiranja ove Odluge od strane predlagača izgledno je, usvojiti predloženu Odluku, te će tako dijelovi općine Vitez uskoro biti pod kontrolom video nadzora.

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.