viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.05.24 @ 22:29
OGLAS

Uvijek je vrijedno spomenuti uspjehe naše viteške djece ma gdje bili i što radili. Njihov uspjeh je ponos njihovih roditelja, ali je i naš ponos kao sugrađana. Tako je i s uspjehom Ivana Jandrića, sina našeg kantautora Ive.

U dalekim Sjedinjenim Američkim Državama, na prestižnom Sveučilištu Florida noćas smo pitem video veze mogli gledati izravan prijenos spektakularne promocije studenata ovog velikog i uglednog Sveučilišta svjetskoga glasa. Među brojnim studentima iz cijeloga svijeta uručena je diploma i Ivanu Jandriću za uspješno okončan četverogodišnji studij, smjer arhitektura, umjetnost i dizajn.

OGLAS

S ovom diplomom koja mu je noćas uručena Ivan je dobio pravo na studij u Milanu: Master and science, u trajanju od dvije godine, smjer arhitektura i prostorno planiranje. Po završetku će dobiti titulu magistra znanosti, što je prvi stupanj do zvanja doktora znanosti. Obzirom na dosadašnje dobre rezultate ovog mladića vjerujemo da će Ivan uspješno okončati i na studiju koji mu predstoji. Nakon toga, čini se, pred njim je cijeli svijet. Čestitamo od srca!

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM