spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
19.6 ° C
19.6 °
19.5 °
85 %
1.8kmh
93 %
Pon
34 °
Uto
34 °
Sri
36 °
Čet
37 °
Pet
27 °

EKSKLUZIVNO: U Vitezu se uskoro otvara paintball klub

ana_uskrs
tikop_uskrs
cavara_usrks
hdz_uskrs

Vitez je poznat kao mjesto vrijednih i poduzetnih ljudi, mladih koji su puni inicijativa i želje za radom, a nova pozitivna priča mladih koji se trude Vitezu, ali i Središnjoj Bosni  udahnuti nove potencijale dolazi iz sfere paintballa, sve popularnije igre za koju u Vitezu još ne postoji adekvatna staza, no samo još za kratko.

Naime, dva mladića, Viktor Bilić i Borislav Čato ljubav prema paintballu odlučili su pretočiti u vlastiti klub, a imanje u Zaselju pretvoriti u korisnu površinu u smislu staze za ovu igru. Bilić i Čato su uz veliku potporu prijatelja već mjesecima angažirani na uređenju staze, krčenju prolaza, izgradnji rovova i prepreka kako bi doživljaj svih posjetitelja bio potpun. Staza će u početku biti površine oko dva hektra, a predviđena je za igre do deset osoba istovremeno s idejom širenja. Paintball klub Victory, kako je naziv kluba čija je službena registracija u pripremi već je opremljen suvremenom i novom opremom 2020. generacije.

U razgovoru za naš portal Viktor Bilić kazao je kako je izuzetno ponosan na dosadašnje pripremne aktivnosti te da se veseli ostvarenju snova i otvaranju paintball kluba čija će, kako se Bilić nada, prva staza biti u Zaselju, nedaleko od planinarskog doma. „Posebno moram zahvaliti svima koji su nam bili potpora s naglaskom na prijatelja Uroša iz Sarajeva koji nam je pravi mentori i prijatelj. Otvorenje očekujemo kroz tri ili četiri tjedna o čemu ćemo javnost informirati“, kazao je Bilić.

Ovom stazom za paintball Zaselje upotpunjava vlastitu ponudu i zauzima sve istaknutije mjesto na turističkoj karti, a za nadati je se kako će ovaj poduhvat uz javnost i građane podržati nadležne institucije kako bi sve više turista dolazilo u Vitez i vrijeme provodilo u obogaćenoj ponudi koja se nudi.

Inače, za one koju ne znaju što je paintball važno je kazati kako je to igra u kojoj se sudionici natječu u timu ili samostalno s ciljem izbacivanja jednog ili više protivnika, gađajući i označujući ih kuglicama koje sadrže boju iz paintball markera. Pobjednik je ona strana ili igrač koji prvi postigne cilj ili posljednji ostane u igri. Paintball se može igrati na vanjskim površinama i unutar objekata koji se nazivaju paintball terenima ili poljima.

Redakcija portala viteški.ba čestita Viktoru i Borislavu sa željom da klub ostvari zapažene rezultate!

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.