viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.04.24 @ 15:05
OGLAS

Poznata i vrlo popularna pjevačica Aleksandra Prijović sinoć je u Gradskoj areni Husejin Smajlović održala spektakularan koncert koji će zenička publika dugo pamtiti.

U prepunoj Gradskoj areni “Husejin Smajlović” sinoć je održan koncert Aleksandre Prijović u sklopu turneje “Od istoka do zapada”, a publika je uglas s pjevačicom pjevala neke od najvećih njenih, ali i hitova drugih pjevača. “Testament”, “Ja sam odlično”, “Lagao si providno k’o pas”, “Poslednji kabare”, “Prvi si počeo”, “Legitimno” i brojni drugi hitovi nagrađeni su velikim ovacijama.

OGLAS

U jednom trenutku na bini se pojavila i mlada Vitežanka, Nika Kupreškić, s kojom je publika u glas skandirala “Volimo te Prijo”, kako je nadimak ove popularne srpske pjevačice, koja već nekoliko mjeseci uzastopno puni arene diljem ove regije.

OGLAS

Specijalni gost na koncertu bio je Emir Aličković koji odnedavno nije više član Lapsus benda, a zenička arena je došla na listu regionalnih dvorana koje je Prijović punila okupivši više stotina tisuća posjetitelja u sklopu svoje turneje.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM