viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 25.04.24 @ 11:29
OGLAS

Danas je u Vitezu održana tiskovina konferencija u organizaciji NK Romari gdje je predstavljen kamp za mlade nogometaše kojeg će provesti partner viteškog kluba, zagrebački i hrvatski prvoligaš Lokomotiva.

U uvodnom dijelu u ime Lokomtove ključne detalje istaknuo je Jurica Čabraja, voditelj omladinskih selekcija Lokomotive. Naglasio je ključne motive partnerstva s Romarijem, koji jedini u Bosni i Hercegovini ima potpisano partnerstvo s Lokomotivom. Kamp će biti u prvoj polovici lipnja, a doći će neki od poznatih hrvatskih trenera, Miralem Ibrahimović te vjerojatno Silvio Čabraja, Jasmin Agić, Mate Maleš i proslavljeni stručnjak, danas savjetnik u Lokomotivi, ranije u Dinamu, Ilija Lončarević. U tih šest dana, koliko će kamp trajati bit će mnogo treninga, druženja i razgovora.

OGLAS

“Ovim odajemo priznanje našim kolegama iz Romarija, ali ostvarujemo i interese našeg kluba te se pozicioniramo kao lider u radu s mladim i pristupačnosti igračima iz ove regije. Hvala domaćinima iz Viteza na sjajnom prijamu, nadam se da ćemo mi, kao klub ovdje ostaviti dug i pozitivan trag te se veselim susretu sa mladim igračima kojima otvaramo naša vrata”, rekao je Čabraja.

OGLAS

Bojan Rajković je apostrofirao značaj ovog kampa i partnerstva s Lokomotivom za viteški klub i pozvao je sve mlade, ne samo iz Viteza, nego i iz cijele BiH na kamp jer tako mogu osigurati svoj put ka profesionalnom nogometu. O svojemu putu govorio je i proslavljeni vratar Ibrahimović, ranije vratar i trener u Dinamu. Spomenut je i veliki broj hrvatskih reprezentativaca koji su ponikli u Lokomotivi što govori kako je škola Lokomotive među vodećim u regiji.

OGLAS

Kamp traje od 10. do 16. lipnja, prijaviti se mogu svi mladi igrači iz BiH, a Romari, kao domaćin nudi i smještaj za igrače, ali i trenere koji mogu sudjelovati. Uz treninge bit će organizirana predavanja, utakmice i susreti. Velika novost je utamica Druga šansa, susret seniora od 2001. do 2005. godišta. Kamp će biti u pet selekcija po starost. Sve treninge vode treneri iz Lokomotive u suradnji s osobljem NK Romari.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM