viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.04.24 @ 08:11
OGLAS

Oni stariji stanovnici Viteza, Središnje Bosne, ali i velikog dijela Bosne i Hercegovine zasigurno su čuli za Vitežanina Vejsila Varupu.

Priča u nastavku osim starijih sugrađana, mogla bi zaintrigirati i one mlađe, koji nisu čuli za bivšeg nogometaša iz Viteza koji je za FK Sarajevo igrao u prvom timu pune četiri godine. Standardni prvotimac u ovom klubu zadnju je utakmicu odigrao u bordo dresu protiv Crvene Zvezde. Nakon toga odlazi u Hajduk iz Splita, a zatim u Varteks iz Varaždina gdje ga i rat zatiče. Tu doživljava prometnu nesreću u automobilu kojega je vozio pijani vozač. Njegov suigrač je poginuo, a on ostao doživotni invalid.

OGLAS

lgrao je Vejsil i za reprezetaciju Jugoslavije do 21 godinu gdje je zabilježio preko 30 nastupa. Nažalost, danas nema nikakva primanja. Bolestan i u nemogućnosti da radi i zarađuje, preživljava od majčine mirovine. Jedno vrijeme radio je na dnevnicu, ali kako bolest napreduje ni to ne može više. Dakle, živi s majkom i nema nikakvih drugih primanja. Ovaj bivši nogometaš treba pomoć dobrih ljudi. Sve je dao za nogomet a zaradio siromaštvo. Jedna vrlo tužna priča.

OGLAS

Svi koji žele pomoći, Vejsila mogu ga kontaktirati na mobitel broj +387 61 332 902 ili eventualno uplatama putem Western uniona na adresu: Vejsil Varupa, Grbavica b.b. 72250 Vitez, BiH. Video reportažu pogledajte u nastavku na You Tube kanalu Srećka Stipovića.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM