viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 22.04.24 @ 21:55
OGLAS

Sport je dokaz da on može ujediniti i spojiti. Naime, rukometašice Osijeka, na derbi susretu hrvatske ženske premijerlige dočekale su prvakinje hrvatske, koprivničku Podravku, a posebna podrška s tribina, i jedinima i drugima bile su mlade članice Rukometne akademije Vitez.

Riječ je o prijateljskim klubovima koji surađuju kroz zajedničke projektne aktivnosti i humanitarne utakmice. Inače, Rukometni klub Podravka Vegeta osvojio je 26 naslova prvaka Hrvatske te 25 naslova pobjednika Kupa Hrvatske. Najveći uspjeh RK Podravka postigao je 1996. godine osvajanjem naslova prvakinja Europe i Superkupa.

OGLAS

Uz nazočnost ovoj rukometnoj poslastici gdje su gledale i reprezentativke Hrvatske, Vitežanke su imale prigodu družiti se i razgovarati s profesionalnim rukometašicama te njihovim trenerima. Također, vodstvo klubova razmijenilo je iskustva te dogovaralo nove zajedničke aktivnosti u budućem periodu. Uz sportski segment ovo je bila prigoda i za fakultativno razgledavanje nekih od poznatih osječkih znamenitosti, a posebnu ulogu u tome imao je veliki prijatelj Viteza i Srednje Bosne Branko Čulo.

OGLAS

“Ovaj posjet za nas ima nemjerljiv značaj za daljnji razvitak i uspostavljanje kvalitetnih kontakata s vrhunskim sportskim kolektivima, kakvi su Podravka i Osijek. Veliko hvala našim domaćinima u Osijeku te se veselimo novom druženju”, naveli su u priopćenju za javnost iz Rukometne akademije Vitez.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM