spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
19.6 ° C
19.6 °
19.5 °
85 %
1.8kmh
93 %
Pon
34 °
Uto
34 °
Sri
36 °
Čet
37 °
Pet
27 °

Vitez: Telentirani Bojan Knežević ljubav i talenat prema glazbi počeo razvijati od svoje šeste godine

ana_uskrs
tikop_uskrs
cavara_usrks
hdz_uskrs

„Glazba daje dušu svemiru, krila umu, let mašti i život svemu što postoji“. Citat je ovo grčkog filozofa Platona koji nam želi reći da je glazba svuda oko nas, okružuje nas na svjesnoj i nesvjesnoj razini. Umjetnost koja je u čovječanstvu prisutna od davnina.

Upravo je ljubav i talent prema glazbi kao mali otkrio naš Vitežanin Bojan Knežević. Činjenica da je odrastao u obitelji u kojoj su glazba i glazbeni instrumenti uvijek imali zapaženo mjesto Bojanu je pomoglo da suvereno “vlada“ tipkovnicom. Iako nema formalno glazbeno obrazovanje, prelijepo je gledati kako u maniru pravoga glazbenog virtuoza “šara“ prstima po njoj. Interes za glazbu već od šeste godine usađuje mu djed i od tada ne prestaje svirati. S dugogodišnjim iskustvom i proširenim glazbenim znanjem, danas već kao uzor mnogoj djeci na jednak način budi interes za glazbom i podučava ih.

Zaljubljenici u glazbu kojima je prenosio svoje znanje nastupaju na brojnim produkcijama, školskim koncertima i drugim natjecanjima te postižu zapažene rezultate u svojim nastupima.

Bojan se oduvijek htio baviti glazbom jer je ona kako kaže univerzalni jezik. Za nju ne postoje granice i ako dobro odradiš svoj posao, svatko na svijetu će te razumijeti. U video isječku ispod možete pogledati jednu od skladbi koju Bojan svira.

Bojanu želimo mnogo uspjeha te da nastavi i dalje strpljivo razvijati svoj talenat.

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.