OGLAS
Vrijeme objave: 07.07.24 @ 22:42
OGLAS

Večeras je u samom središtu Viteza u ulici Hrvatskih branitelja, u prostoru od 50 metara kvadratnih otvoren novi kozmetički salon Beauty Bar In.

OGLAS

Beauty Bar In već dugi niz godina najdraži je prostor mnogim damama jer se tu opuštaju i dodatno uljepšavaju. Ovaj, već dobro poznati kozmetički salon bio je dio frizerskog salona In u Vitezu, ali zbog želje za vlastitim prostorom i potrebe za proširenjem, Snježana Prole, vlasnica Beauty Bar-a In, svojim klijenticama je osigurala novi, osvježen prostor za uživanje.

Snježana, osim modernog novootvorenog prostora u Vitezu, u svojoj karijeri prije svega ističe ponos jer se educirala i ostvarila zavidan rezultat na kozmetičkom polju, što je posebno važno za njezine klijentice. Iza sebe ima skoro dvadeset godina uspješnog rada u beauty svijetu, gdje ovih dana slavi tu simboličnu brojku, a otvorenje salona je kruna uspjeha.

OGLAS

Edukacija na različitim masterima i seminarima rezultirala je stečenim certifikatima, ali ono što je još značajnije, rezultirala je profesionalizmom u radu i to tretmana ruku, nogu, depilacija, anticelulitnih tretmama, tretmana za njegu lica, hidrapacial tretmana, odličnih šminkanja, kao i različitih tehnika nadogradnje trepavica.

OGLAS

Njegovane klijentice koje joj se vraćaju radi intenzivne njege lica i tijela učinile su da izgradi respektabilan imidž i opravda ukazano povjerenje. Svoju strast prema poslu i ljubav otkrila je kao kozmetičarka koja je ostvarila svoj san, otvorivši večeras svoj kozmetički salon u kojem će stvarati malu oazu ljepote. U svom radu se ističe zadovoljstvom klijenata, koje su svojim dolaskom na večerašnje svečano otvaranje salona, to još jednom i potvrdile te Snježani poželjele još uspjeha u budućem radu.

OGLAS

Vlasnica Beauty Bar-a In Snježana Prole simbolično je večeras presjekla vrpcu, pozvala svoje klijentice da uživaju zajedno sa njom u ovoj bajci, ukazala kako proširuje broj djelatnica u salonu, a kako je večer bila prepuna emocija, nije nedostajalo ni suza, kao ni riječi bezuvjetne zahvale prema obitelji, prijateljicama, klijenticama, kao i poslovnim partnerima.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM