viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.08.23 @ 14:34
OGLAS

Iako je JAVNI POZIV ZA DOSTAVLJANJE PISMENIH PONUDA ZA KUPOVINU
I RJEŠAVANJE IMOVINSKO PRAVNIH ODNOSA ( lokalitet – Općina Vitez )
objavljen još 12. srpnja, dakle prije gotovo mjesec i pol na službenoj internetskoj stranici poduzeća Vitezit d.o.o. Vitez u stečaju tek nakon pisanja portala Viteški.ba, a što su prenijeli i drugi mediji javnost se detaljno upoznala o ranije navedenom, javno objavljenom oglasu.

OGLAS

S time u vezi reagirali su iz Općinskog pravobraniteljstva, a na sve je reagirao i stečajni sudac Ivo Žabić. S time u vezi Općinski sud u Travniku, postupajući po stečajnom sucu Ivi Žabiću, nad stečajnim dužnikom PS „Vitezit“ d.o.o. Vitez, zastupan po stečajnoj upraviteljici Behriji Huseinbegović iz Bugojna, izvan ročišta dana 23.8.2023.godine donio je Rješenje kojim oglas stečajnog upravnika, stečajnog dužnika PS „Vitezit“ d.o.o. Vitez-u stečaju o Prvoj djelomičnoj diobi objavljen u „Službenim novinama FBiH“ broj 60 od 09.08.2023.godine, stavlja van snage.

Nadalje, naložio je stečajnom upravniku Behriji Huseinbegović, da javno objavi da se naprijed navedeni oglas stavi van snage i o tome obavijesti sud te je naložio stečajnoj upraviteljici da ne poduzima bilo kakve radnje vezane za nekretnine izvan kruga PS „Vitezit“ d.o.o. Vitez u stečaju.

OGLAS

Kao razlog naveden, kako doznaje viteški.ba, parnični postupak u predmetu tužitelja Općine Vitez, protiv tuženik Država BiH i PS „Vitezit“ d.o.o. Vitez u stečaju, radi priznanja prava vlasništva i uknjižbe, a koji postupak će se nastaviti po izjavljenoj reviziji Općine Vitez na Vrhovnom sudu BiH, pa je logično naprijed navedeno imati u vidu.

OGLAS

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM