spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Sutra veliko otvorenje: S radom počinje prvi koktel bar u Vitezu

- Oglasi -

Kokteli, kave, raznolika ponuda ginova, piva, whiskeya, kvalitetnog i vrhunskog vina te ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića u ponudi su prvog koktel bara u Vitezu koji svoja vrata otvara sutra, 15.12.2022. od 18,00 sati!

U Vitezu se nastavlja trend odličnih i pozitivnih vijesti, na što se polako Vitežani i navikavaju. Zbog toga su i ovoga puta, vlasnici već dobro poznatog caffea House, odlučili osvježenje sa novim, pozitivnim vijestima potražiti u otvaranju novoga objekta. S radom počinje Godfather caffe & cocktail bar.

Vlasnici caffea House David Brkan, Krunoslav Pranjković i Viktor Bilić, zahvaljujući uspješnom radu, svoje poslovanje odlučili su proširiti na novoj lokaciji, a samo nekoliko metara ih dijeli od novog koktel bara.

Novo mjesto za druženja, iskorištavanje najljepših trenutaka s dragim osobama će biti upravo ovaj koktel bar, a podsjećanja radi, nalazit će se u prostoru bivšeg Paganinija. Odlična ponuda, koju čine kava, raznolika ponuda ginova, piva, whiskeya, koktela, kvalitetnog i vrhunskog vina te ostala alkoholna i bezalkoholna pića poseban su razlog za posjetiti ovo ugodno i lijepo uređeno mjesto, koje se otvara nakon potpunog preuređenja. Ono što se podrazumijeva je kako su svi dobrodošli, jer sve goste očekuje odlična atmosfera. Stoga, ne zaboravite, sutra od 18:00 veliko otvorenje Godfathera. Do tada, donosimo mali dio uređenja u koje smo zavirili, a ono najbolje ostavili smo za sutra. Uvjerite se sami…

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE