OGLAS
Vrijeme objave: 06.09.23 @ 21:34
OGLAS

Josip Šuman prije otprilike godinu dana bio je jedna od odgovornih osoba za pokretanje studija “Radio Marija” u Vitezu. Studio je bio otvoren u slobodnim prostorijama viteške HVIDRA-e koja se nalazi u neposrednoj blizini središnjeg gradskog parka i dječjeg igrališta. Uz to Josipova želja da ostane u tim prostorijama bila je prava odluka za sve viteške mališane i njihove roditelje koji ih nadgledaju dok se bezbrižno igraju.

OGLAS

Svi mališani iz Viteza provode dane predivne razonode u parku, a svaki izlazak u park za njih je sreća i potreba. U ljetnim danima parkić i dječje igralište bili su najljepše mjesto kada u parku uživaju najmlađi i kada se čuju veseli dječiji glasovi. Na tom mjestu i udruga “Svjetlo” ima svoje prostorije te ne rijetko organizira interaktivne radionice s najmlađim uzrastom. Josip se pobrinuo i osigurao ljetne poslastice; kokice, sladoled, kuhani kukuruz, sokić, dok nas za jesen očekuje pečeno kestenje, a za roditelje nešto što je u Vitezu svojevrsni raritet, nije Lutvina nego Rudolfova kava. Josip okuplja dječicu, brine se o urednosti mjesta te ističe kako ga sve to čini zadovoljnim te najavljuje kako će u narednom periodu učiniti još više da ovo mjesto bude prostor gdje će se djeca i roditelji rado okupljati.

Redakcija portala Viteški.ba pozdravlja zalaganje i neskrivenu želju svih pojedinaca da se brinu i uljepšavaju ovo mjesto jer to donosi novi sadržaj mada financijski razlozi sigurno nisu prva motivacija.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM