spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
vedro
6 ° C
6 °
6 °
65 %
0.5kmh
0 %
Ned
16 °
Pon
19 °
Uto
10 °
Sri
6 °
Čet
7 °

Udruga “Klub navijača Dinama” Vitez djeluje punih godinu dana

Slider

U prvim danima pojave pandemije korona virusa, na današnji dan 16. ožujka 2020. godine službeno je registrirana Udruga “Klub navijača GNK Dinamo Zagreb” Vitez.

Unatoč pandemiji, mjerama i preporukama kriznih stožera FBiH i ŽSB, Klub navijača Dinama Vitez u godinu dana djelovanja priredio je mnoge aktivnosti.

Povodom prve obljetnice postojanja Kluba navijača Dinama Vitez, kontaktirali smo predsjednika Udruge KND Vitez Vladu Miškovića i zamolili ga da nam u kratkim crtama prezentira dosadašnje aktivnosti Udruge.

Uspješno smo organizirali Skupštinu, pravno regulirali svoj status, izabrali Predsjednika i Upravni odbor, zatvoreni objekat preuredili smo u službene prostorije Udruge, organizirali masovno učlanjenje u Udrugu. Sudjelovali smo na humanitarnim aktivnostima, sugrađanima uljepšali božićne blagdane, zajedno putem malih ekrana u svojim prostorijama zdušno bodrili Modre svaku utakmicu ove sezone. Značajna aktivnost naše Udruge jest da smo uspjeli izabrati svojeg Povjerenika za službeno učlanjenje u GNK Dinamo Zagreb i tako smo stupili u kontakt s Upravom GNK Dinamo Zagreb, kazao nam je u razgovoru Mišković.

Izuzetno optimistični sugovornik naveo nam je i mnoge zanimljivosti koje se tiču članstva Udruge Kluba navijača Dinama Vitez.

Vlado Mišković, predsjednik KND Vitez i povjerenik za učlanjenje u GNK Dinamo Zagreb

Nažalost, u jako teškim okolnostima, mnogim ograničavajućim faktorima koji evo već godinu dana u svijetu, a tako i u našoj državi, pogađaju stanovništvo, nismo uspjeli zajedno sa tribina bodriti naš Dinamo. Unatoč pandemiji koronavirusa, uspjeli smo omasoviti naše članstvo koje danas broji skoro tri stotine članova. Naši su članovi svi, djeca, mladi, žene, osobe zrele životne dobi. Kada je riječ o mjestu stanovanja naših članova, mogu reći da gotovo iz svih općina u Županiji imamo naše članove, također i iz raznih drugih općina i gradova diljem BiH. Zanimljivo je naglasiti da naši članovi trenutno žive i u mnogim državama u Europi i svijetu. Upravo prije dva dana, učlanili smo i našeg najmlađeg člana Roberta Cakalina kojeg su roditelji u naše članstvo upisali isti dan kada je rođen, a takve nas stvari čine izuzetno sretnim i ponosnim. Upravo ovakve i slične aktivnosti su nam motiv da unatoč teškoj trenutnoj epidemiološkoj situaciji djelujemo i opstajemo, govori nam u razgovoru predsjednik U KND Vitez Vlado Mišković.

Za kraj razgovora, predsjednik Mišković pozvao je sve zainteresirane navijače i simpatizere zagrebačkih Modri da se pridruže članstvu kako u samoj Udruzi KND Vitez, tako i u GNK Dinamo Zagreb Vitez.

Sve zainteresirane za članstvo u našem KND Vitez i GNK Dinamo Zagreb pozivamo da nam se jave putem društvenih mreža Facebook i Instagram ili da nas posjete u prostorijama Udruge. Jedva čekamo da ovo ludilo s koronavirusom nestane i da napokon u normalnim uvjetima radimo i djelujemo, a na radost svih navijača Dinama.

Na samome kraju, u galeriji donosimo nekoliko fotografija aktivnosti članova Udruge Kluba navijača Dinama Vitez:

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.