viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 01.09.23 @ 21:51
OGLAS

Kontinuiran rad i povjerenje javnosti koje je portal viteški.ba stekao u kratkom razdoblju doprinijeli su rekordnoj tromjesečnoj čitanosti Vašeg sigurnog izvora informacija. Tako s ponosom možemo istaknuti kako je u razdoblju od svibnja do kraja kolovoza Viteški.ba zabilježio više od dva milijuna posjeta prema službenoj statistici Google Analytics.

U svega tri godine postojanja stigli smo i do 25.000 pratitelja na društvenoj mreži Facebook te značajnog rasta na Instagram i Viber zajednici. Kada smo prije tri godine, s Vama dragi čitatelji krenuli u ovaj projekt ove brojke bile su velike, na prvu se činile nedostižnim, no danas s poštovanjem gledamo u rezultate iza sebe koje smo dodatno proširili i tiskanom verzijom naših objava koje ostavljamo u formi Viteškog ljetopisa za 2021. i 2022. godinu budućim generacijama.

OGLAS

Uz prenošenje najnovijih informacija naši kolumnisti i reporteri prave važne priče i u eter plasiraju važne novosti. Pratimo stečajni postupak u Vitezitu, zbivanja na društveno- političkoj sceni, sigurnosno stanje u srednjoj Bosni, a i dalje smo jedini mediji koji je objavio nove cijene komunalnih usluga u Vitezu te brojne druge zanimljivosti iz cijele države. Dnevno donosimo desetine objava, dio autorskih, dio kroz suradnju s drugim medijima i novinskim agencijama.

OGLAS

Pozivamo i Vas, dragi čitatelji, kreirajte s nama medijsku sliku, šaljite svoje kritike, informacije, prijedloge jer samo tako možemo unaprijediti naš rad i u javnost plasirati važne priče.

OGLAS

U vremenu pred nama nastavljamo jednakim tempom, očekuje vas mnoštvo novog sadržaja, vijesti, priča i reportaža te uskoro i nove iznenađenja. Ostanite s nama…

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM