viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 13.10.23 @ 11:26

U Vitezu se posljednjih godina intenzivno radi na projektima gradnje mrtvačnica na lokalnim grobljima. Župni ured Vitez predvodnik je svih projekata, a do sada je Viteški.ba informirao o radovima na izgradnji mrtvačnice u Krčevinama i Mošunju. Uz mjesno groblje Kraljevica izgrađena je mrtvačnica za manje od dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Krčevinama su također uz mjesno groblje u tijeku radovi na izgradnji mrtvačnice. Do sada, a na ova navedena dva mjesta, sve radove su financirali mještani uz pomoć privatnih poduzeća, župne zajednice, Općine Vitez i apliciranjem projektima prema višim razinama vlasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viteški.ba ekskluzivno doznaje kako su započeli radovi i na izgradnji mrtvačnice u Gornjoj Večeriskoj, također uz mjesno groblje. Ovaj izuzetno vrijedni projekat u cijelosti financira jedna obitelj iz Viteza koja je izrazila želju da se javno ne objavljuje o kome je riječ. Izvođač radova je poduzeće TECTA d.o.o. Travnik, a projekat je napravila tvrtka LEDIĆ ARHITEKTURA d.o.o. Travnik. Vjeruje se, a ukoliko vremenske prilike budu išle na ruku izvođačima, da će se glavni radovi izvršiti u naredna tri mjeseca. Mještani Gornje Večeriske su oduševljeni ovom, uistinu hvale vrijednom gestom donatora te putem portala Viteški.ba upućuju iskrenu zahvalnost. Također i iz župe svetoga Juraja u Vitezu od srca zahvaljuju na ovom značajnom daru, ne samo za žitelje Gornje Večeriske nego za cjelokupnu župnu zajednicu.

Oglasi
LM