spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
6.1 ° C
6.1 °
6.1 °
97 %
0.7kmh
100 %
Pet
6 °
Sub
11 °
Ned
10 °
Pon
13 °
Uto
13 °

VITEZ: Započeli radovi na proširenju dječjeg igrališta iza Konzuma

- Oglasi -
- Oglasi -

Danas su u Vitezu započeli radovi dodatnog uređenja i proširenja dječjeg igrališta „iza Konzuma“, a kao dio projekta P.A.R.K.- Pokreni, aktiviraj, radi, kreiraj, čiji je nositelj Udruga Volim Vitez. Ovaj projekt se provodi u sklopu Regionalnog programa lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD 2, kojeg financira Europska unija, a provodi UNDP. Projekat sufinancira i podržava Općina Vitez.

Do sada su u sklopu ovoga projekta provedene planirane radionice za djecu koje su održane u Osnovnoj školi Bila, dok je kruna samog projekta uređenje i proširenje igrališta „iza Konzuma“ koje će tako biti dodatno uređeno te obogaćeno novim sadržajem za dječju igru. Danas su krenuli radovi koje izvodi JKP Vitkom d.o.o. Vitez, a riječ je o zemljanim i pripremnim radovima nakon kojih će se ugraditi rubnjaci, izvršiti ugradnja betonskih stopa za sprave i klupe te nasuti završni pješčani sloj. Nakon toga ugradit će se tri certificirane sprave te završiti hortikulturno uređenje parka. Vrijedi kazati kako je na ovom lokalitetu prije nekoliko tjedana Općina Vitez izvršila rekonstrukciju javne rasvjete te će po okončanju radova, koji će trajati nekoliko dana djeca Viteza, ali i njihovi roditelji imati novi sadržaj za igru, druženje i provođenje slobodnog vremena.

- Oglasi -

Izražavam zadovoljstvo zbog početka radova kojim će igralište biti dodatno uređeno, a njegova površina proširena i obogaćena novim spravama za igru te klupama. Ovim putem zahvaljujem i našim partnerima, prvenstveno UNDP-u s kojima kroz Regionalnog programa lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD 2 u Vitezu provodimo nekoliko jako važnih projekata, među kojima je i ovaj, kao i Europskoj uniji“, rekao je Boris Marjanović, načelnik Općine Vitez.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.