spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
slaba kiša
15.7 ° C
15.7 °
15.7 °
92 %
1.8kmh
50 %
Sub
15 °
Ned
21 °
Pon
17 °
Uto
17 °
Sri
20 °

Vitežanin razgovarao sa poznatim fitness trenerom u Zagrebu, pohvaljen i pozitivno ocijenjen dosadašnji rad u Vitezu

- Oglasi -
- Oglasi -

,,Ugodan razgovor sa kolegom trenerom Pero Babićem Boot Camp Sensei – Funkcionalni Trening iz Viteza“, naglašeno je na Facebook profilu Marina Bašića, poznatog i već istaknutog kondicijskog i fitness trenera i vrhunskog stručnjaka u području fitnessa.

Upravo tako je i bilo, Pero Babić iz Viteza, odlučio je posjetiti trenera Bašića i vidjeti koje su to još prednosti i obveze svega onoga što jedan fitness trener treba osigurati. Vitežanin je Bašiću predstavio ideju Boot Campa Sensei u Vitezu, predstavio broj članova, predstavio izgled i način funkcionalnih treninga, ali i sve druge aktivnosti, druženja, zabave, utrke te obilježavanje značajnih datuma. Trener Pero je naglasio kako jedna ideja stvaranja fitness obitelji uistinu dobiva svoj cilj, jedna mala obitelj je stvorena. Dodao je, družimo se, kreiramo obitelj i evo otprilike sam naglasio što radimo, dalje je nastavio s pitanjem prema Bašiću, što misli, na kojim stvarima još treba raditi kako bi priča treniranja i druženja bila potpuno uspješna?

- Oglasi -

Marino Bašić je sa velikim zadovoljstvom pohvalio rad Vitežanina Babića te sa posebnom pohvalom pozdravio ovaj vid funkcionalnih treninga sa usputnim sadržajem i aktivnostima. Naglasio je kako kolega Pero može biti sretan, jer je priča i više nego uspješna, kako ne treba uopće više velikog truda u smislu fitness obrazovanja, jer je Pero kao trener educiran, može pokazati i znanje, prenijeti vještine, nego je ostalo jedino, veliku promociju raditi i na takav način okupljati što veći broj osoba u ovoj pozitivnoj priči. U svijetu fitnessa u posljednjih nekoliko godina je veliki broj trenera, koji pokušavaju na neki svoj način zadobiti klijente i razviti posao, no, srećom, kvaliteta će uvijek pronaći svoj put i istaknuti najbolje, zaključeno je kroz razgovor Pere i Marina.

- Oglasi -

Na kraju ugodnog razgovora, Bašić je Babiću poklonio svoju knjigu, koja mu ponekad može biti od velike pomoći u kreiranju planova treninga, što je Babić već i iskoristio. Posjetite Boot Camp Sensei i vidite koje su to prednosti ovog treninga, a za početak posjetite Facebook profil i informirajte se o samoj lokaciji i izgledu treninga.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE