viteski_logo_white
Osmrtnice
Vrijeme objave: 05.09.23 @ 10:11

Nakon duljeg vremena još jedan vrhunski tamburaški sastav stiže u Vitez, a nastupit će u četvrtak, 7.9.2023. godine od 20:00 na terasama ispred omiljenih kavana, House i Godfather, u organizaciji ovih lokala te portala Viteški.ba i Udruge Volim Vitez.

Radi se o tamburašima Etno Benda iz Tuzle koji sviraju zajedno gotovo 15 godina. Na repertoaru svojih nastupa izvode tradicionalnu i folklornu glazbu sa više područja bivše Jugoslavije. Nakon dugogodišnjeg nastupanja na različitim feštama, vjenčanjima i drugim različitim vrstama zabava, jedino što vam ovaj sastav može jamčiti jeste nezaboravan provod uz izvedbe svima dobro poznatih pjesama u tamburaškim aranžmanima.

Uz odličnu glazbu organizatori su se pobrinuli i za vrhunsko piće, piva, koktele, a posebna zanimljivost bit će promocija vina iz Wine&Co u suradnju s vinarijom Begić, kao i hladne plate za sve posjetitelje koji naruče bocu vina.

„Imajući u vidu kako smo u proteklom vremenu, zahvaljujući našim čitateljima i cjelokupnoj javnosti, zabilježili rekordne rezultate kada je u pitanju posjećenost nastavljamo s našom dobro poznatom praksom. Tako ćemo i ovoga puta u suradnji s Udrugom Volim Vitez te vlasnicima lokala House i Godfather dobrom svirkom zabaviti Vitežanke i Vitežane te naše goste iz drugih krajeva, a tu su i druga iznenađenja koja spremamo“, navode iz redakcije portala Viteški.ba.

Inače, Viteški.ba je prošle godine bio domaćin grupi Regina, koja je našu zemlju predstavljala i na Eurosongu, a godinu ranije nastupale su Zlatne žice.

Oglasi