OGLAS
Vrijeme objave: 27.07.23 @ 08:21
OGLAS

DOMOS iz Euroherca: Potres, požar, poplava, provalna krađa… samo su neki od rizika koji nam svakodnevno prijete. Jeste li znali da u minuti može nestati sve što ste stvarali cijeli život?

Dom je naše sigurno utočište. Skupo plaćamo njegove kvadrate, dižemo kredite, ulažemo u njega, pomno uređujemo i punimo brojnim uspomenama.

OGLAS

Kako biste se zaštitili od neželjenih rizika ugovorite DOMOS – jedinstven paket osiguranja imovine koji pruža potpuno i kvalitetno osiguranje Vašeg doma.

Zašto ugovoriti DOMOS?

OGLAS
 • Pruža kvalitetna pokrića uključuje pokrića od najčešćih rizika i to od prirodnih i ljudskih faktora, kojima smo svakodnevno izloženi.
 • Fleksibilan i (u potpunosti) prilagođen Vašim potrebama sami odaberite što želite osigurati: građevine i/ili stvari kućanstva.
  Osigurati možete stalno ili povremeno nastanjen objekt, samo građevinski dio ili građevinski dio i pokretnine zajedno.
  Sami odabirete svoju kombinaciju pokrića, što znači da iz paketa možete ukloniti jedan, dva ili tri dodatna rizika.
 • Pruža potpunu zaštitu osigurane imovine:
  – jedinstven model osiguranja na NOVU vrijednost – u slučaju nastanka osiguranog slučaja nadoknađuje se naknada potrebna da se uništeno dovede u NOVO stanje.
  – osiguranje do PUNE vrijednosti – ne postoje ograničenja ili tzv. limiti kod isplate naknade za štetu. Osiguranicima se isplaćuje puni iznos štete bez ograničenja (osim u slučaju rizika poplave).

  VIŠE DOZNAJTE OVDJE.
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM