viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 08.09.23 @ 21:39
OGLAS

U organizaciji Matice hrvatske Vitez i HKD ,,Napredak” Vitez, u četvrtak, 7. rujna, u dvorani Napretkovog doma održana je zanimljiva promocija zbirke pjesama „Pjesme o vremenu bez pjesme“, autora Dragana Ramljaka iz Novoga Travnika.

Promocija je zanimljiva posebno zbog toga što je ova zbirka prvijenac autora koji prvu knjigu nudi čitateljima u 44 godini života.

OGLAS

Također i zbog toga što autor već 26 godina živi u Australiji, no iskoristio je dolazak u zavičaj da objavi zbirku koju je pisao već dugi niz godina.   

OGLAS

„Ja ne pišem da bih rekao nešto novo, nešto što netko već nije rekao. Ja samo govorim drugačije u nadi da će netko bolje razumjeti ono što je već znao, što je već vidio ili čuo, ili ima u sebi“, riječi su Dragana Ramljaka, autora ove stihozbirke koja je predstavljena viteškoj publici.

OGLAS

O pjesničkom prvijencu Dragana Ramljaka govorili su njegovi prijatelji Milo Jukić, književnik iz Kreševa, i Željko Kocaj, književnik iz Viteza. Ramljakove pjesme recitirao je Vatroslav Matić. U glazbenom dijelu programa nastupio je, također Ramljakov prijatelj, kantautor Ivo Jandrić.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM