viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 07.12.23 @ 19:40

Danas je u galeriji Ovnak u Vitezu održan koncert “All That Jazz” i i izložba slika hrvatskog akademskog slikara Stipe Ivaniševića, a sve u organizaciji poduzeća Ovnak, cm- cosmetic market , AC Ovnak, Autocentra CMV i Sveučilišta Vitez.

U početku ovog lijepog i tradicionalnog okupljanja nazočne je pozdravio vlasnik poduzeća Ovnak i domaćin svečanosti Drago Kafadar koji je istaknuo motive za ovo blagdansko okupljanje u Vitezu te uz zahvalu svima na dolasku unaprijed čestitao nadolazeće blagdane.

OGLAS

Na koncertu su nastupili Irma Dragičević i Trio Tomislav Parmać, Dragutin Roić i Vinko Vujec, a svojim izvedbama oduševili su okupljene koji su ugodnu večer nastavili na izložbi gdje su se okupljenima obratili i fra Marko Kepić te sam autor izložbe.

OGLAS

Treba svakako dodati kako su koncertu, izložbi i prijamu nazočile brojne osobe iz javnog života, među kojima je izaslanstvo političkih dužnosnika predvodio predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović. Također, nazočili su i predstavnici diplomatskog zbora, katoličke crkve, gospodarstvenici te javni radnici iz svih sfera domaćeg društva.

OGLAS
Oglasi
LM