OGLAS
Vrijeme objave: 21.05.23 @ 09:05
OGLAS

Danas je sedma vazmena nedjelja. Blagoslove polja slavimo na grobljima Kraljevica, Krčevine i Nebašce u 11 sati. Ne slavimo misu u Mošunju i pučku misu u župnoj crkvi. Misa na Topali će biti u 9:30 sati. Ostale mise su po redovitom rasporedu.

OGLAS

U utorak je jedanaesti utorak sv. Anti. Misa i pobožnost u kapeli sv. Ante ispod Kalvarije bit će u 18 sati. U utorak će biti i tribina nakon večernje mise u župnoj dvorani. U subotu je posljednja subota u mjesecu, a pod večernjom svetom misom ćemo se moliti za
djecu s teškoćama.

Jutarnju ćemo misu slaviti za sve poginule u svibnju. U nedjelju je svetkovina Duhova. Blagoslove polja ćemo slaviti na grobljima Jardol – novo groblje, Rijeka i Zvizda u 11 sati. Nećemo slaviti misu u Mošunju i pučku misu u župnoj crkvi. Misa na Topali će biti u 9:30 sati. Ostale mise su po redovitom rasporedu.

OGLAS

Duhovi su i patron župe Nova Bila. Tamo će svečana pučka misa u nedjelju biti u 11 sati; a župa će se pripremati trodnevnicama u 18 sati. Još uvijek u našem župnom ureduina svim filijalama možete nabaviti monografiju “Dubravica u srcu Viteza”. Autor monografije je Velimir Bugarin, a cijena je 20 KM.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM