spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Granična policija uhitila devet osoba, među njima i ženu koja mora u zatvor

- Oglasi -

Pripadnici Granične policije BiH uhitili su prethodnih dana devet osoba koje su potraživali pravosudni organi, priopćeno je iz ove službe.

Službenici Postrojbe granične policije Orašje juče su uhitili osobe čiji su inicijali H.S. /35/ jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Visokom zbog krivičnog djela krađa.

Osoba je kontrolirana na izlasku iz BiH na graničnom prijelazu Šamac i u tijeku dana bit će predato nadležnom organu.

Na aerodromu Tuzla na letu za Berlin jučer je uhićena osoba čiji su inicijali S.S. /61/, jer je ustanovljeno da je potražuje Osnovni sud u Doboju zbog krađe, te je predato službenicima Okružnog centra sudske policije Doboj.

Pri izlasku iz BiH u srijedu, 4. siječnja, na prelazu Orašje uhićena je osoba čiji su inicijali S.I. /57/, jer je za njom Policijska stanica Tešanj raspisala potragu zbog teške krađe, te je predata tamošnjoj policiji.

Na graničnom prijelazu Šamac u utorak, 3. siječnja, lišena je slobode osoba čiji su inicijali O.S. /32/ nakon što je ustanovljeno da je potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog teške krađe, te je predato Okružnom centru Sudske policije u tom gradu.

Službenici Postrojbe Granične policije u Zvorniku su u utorak, 3. siječnja, lišili slobode ženu N.B. /59/ nakon što je utvrđeno da je potražuje zvornički Osnovni sud radi izdržavanja kazne zatvora. Ona je kontrolirana na izlasku iz BiH na prelazu Šepak i predata službenicima Okružnog centra Sudske policije Bijeljina.

Na letu iz Melmea na tuzlanskom aerodromu 1. siječnja uhićena je osoba čiji su inicijali H.P. /29/ jer je potražuje Općinski sud u Gradačcu zbog teške krađe, te je predato službenicima Centra sudske policije u Tuzlanskoj županiji.

Na graničnom prijelazu Gradiška uhićena je državljanka Slovenije čiji su inicijali
L.N. /35/ za kojom je Okružno javno tužiteljstvo u Banja Luci raspisalo potragu zbog krivičnog djela ugrožavanja javnog prometa, te je predata službenicima Policijske stanice Prnjavor.

Na graničnom prijelazu Brod pri ulasku u BiH uhićene su osobe čiji su inicijali H.A. /23/ i H.V. /28/ jer je provjerama utvrđeno da je Policijska uprava Bijeljina za njima raspisala potragu zbog razbojništva, te su predata službenicima te uprave.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE