viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.09.20 @ 09:34

Dora Ćosić polako pakira stvari i kufere te odrađuje posljednje treninge u matičnom klubu Stolnoteniski klub ,,CM” Vitez. Sa tugom, ali i iznimno ponosno priopćili su to iz Stolnoteniskog kluba ,,CM” Vitez, čija je Dora članica već 9 godina.

Kako je poznato već neko vrijeme, Dora je od početka ove godine službeno postala članica hrvatske stolnoteniske reprezentacije, a za nekoliko dana seli se u Zagreb, gdje će nastaviti školovanje i sportsku, stolnotenisku karijeru u HASTK Mladost Zagreb.

OGLAS

Dora je za viteški klub i grad Vitez ostvarila mnogobrojne uspjehe te će zlatnim slovima ostati upisana kao jedna od najboljih i najuspješnijih sa svojih, nedavno napunjenih, 15 godina. Dora je članica STK ,,CM” od 2011. godine te je u proteklom periodu nastupajući za ovaj klub i reprezentaciju BiH osvojila mnoštvo medalja.

OGLAS

Između ostalog njezini uspjesi su istinu fascinatni, no nabrojat ćemo neke od njih:

OGLAS

Državna prvakinja BiH u kategorijama do 10, 13, 15 i 18 godina

Pobjednica top 16 najboljih u BiH po kategorijama do 10, 13, 15 i 18 godina

Kadetska, juniorska, U21 i seniorska reprezentativka BiH

Pobjednica i osvajač medalja sa ITTF turnira, balkanskih prvenstava za mlade, međunarodnih turnira u Hrvatskoj, Srbiji, Rumuniji, Njemačkoj….

Članica i kapetanica seniorske ekipe Stk Cm Vitez s kojom ostvaruje povijesni uspjeh 4.mjesto u Premijer ligi BiH.

Dobitnica brojnih priznanja za najbolju sportašicu grada Viteza, Kantona Središnja Bosna te mladu sportsku nadu BiH, priznanja je mnogo, pa se unaprijed ispričavamo ako smo neko izostavili.

,,Za Dorin uspjeh najveći krivci su naši treneri Ivan Bobaš i Igor Stjepić koji su kroz godine njenog treniranja, rada i truda bili tu i pružali i prenosili svoje znanje i činili je boljom. Također se zahvaljujemo u ime kluba i ostalim trenerima koji su bili uz nju kroz godine natjecanja. Zahvaljujemo se i upravi kluba, predsjedniku Vlatku Kafadaru, sponzoru kluba cm-cosmetic market, roditeljima Nenadu i Ivani, Općini Vitez, svim medijskim prijateljima i stranicama te svim prijateljima kluba i sponzorima koji su svojom nesebičnom potporom bili dionici uspjeha naše prvakinje. Veliko hvala svim članovima kluba, Dorinim prijateljima te sparing partnerima. Dora nas napušta u trenutku kada je na svjetskoj kadetskoj rang listi na 22.mjestu te europskoj rang listi na 9. mjestu. Mi joj od srca želimo prvenstveno zdravlja te svu sreću svijeta u novom poglavlju sportskog i privatnog života. Dora će uvijek ostati Cm-ovac te dobro došla u svoj sportski dom. Jednom Cm-ovac uvijek Cm-ovac”, poručili su iz STK “CM” Vitez.

Redakcija portala Viteški.ba želi Dori svu sreću u budućnosti i izražavamo duboku zahvalnost za sve što je učinila za Vitez, jer su baš zbog nje Vitežani bezbroj puta osjetili ponos i sreću.

Oglasi
LM