viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.05.20 @ 12:25
OGLAS

Vitežanin Darko Bajo, košarkaš Splita, prijavio se za ovogodišnji NBA draft.

Vijest je objavio njegov menadžer Miško Ražnatović na Twitteru. Bajo, 21-godišnjak iz Viteza, u Splitu je od prošlog ljeta kada je stigao iz Cedevite. Ove sezone je postizao 12,3 poena po utakmici uz 5,8 skokova.

OGLAS

Košarku je počeo igrati u HOKK Vitez gdje je prošao školu košarke. Kasnije je igrao za sarajevski KK Spars. Godine 2015. prelazi u Cedevitu. Na početku je igrao za juniore Cedevite i Mladost, drugu momčad Cedevite.

OGLAS

Od 2016. igra za prvu momčad Cedevite.

OGLAS

Od prošlog ljeta član je KK Split.

Ražnatović se pohvalio da su još dvojica njegovih košarkaša na draftu – crnogorski centar Marko Simonović i srpski krilni igrač Nikola Mišković. Obojica nastupaju za Megu.

Darko Bajo je prošle godine preselio u Split, po utakmici je ostvarivao 12,3 poena i 5,8 skokova. U njegovoj karijeri skrbi poznati menadžer Miško Ražnatović. Radi se o reprezentativnom potencijalu

Dečko iz Nove Bile u BiH visok je 206 centimetara i ima 103 kilograma, najbolje se snalazi na poziciji krilnog centra i reprezentativni je kalibar. Ipak, teško je reći da će ga netko zaista i izabrati na NBA draftu. Ali, mi vjerujemo kako će ostvariti zapažen rezultat.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM