viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.02.22 @ 08:46
OGLAS

Dok se košarkaši Škole košarke „Prvi koš“ Vitez spremaju za možda i najvažniju utakmicu sezone, budući da za vikend dočekuju prvoplasiranu ekipu Bihaća, iskoristili smo priliku te postavili nekoliko pitanja još jednom mladom košarkašu.

Ovoga puta, razgovarali smo s Karlom Sučićem (2003.), a kako nam je trener Igor Bošnjak rekao, Karlo je svoj košarkaški put započeo baš u „Prvom košu“, a danas je član prve petorke seniorske selekcije.

OGLAS

Koliko smo upućeni, prošli ste sve kategorije u ,,Prvom košu”, danas ste član prve petorke seniora. Koliko je rada iza toga rezultata?

OGLAS

Mnogo vremena, rada i odricanja je trebalo za ovakve rezultate i ovaj moj put, ali smatram da se vrijedi žrtvovati za nešto što volite!

OGLAS

Koga od trenera ističete kao najzaslužnijeg za ono što danas prikazujete i za vaš košarkaški razvoj uopće?

Svi treneri i članovi stručnog tima su doprinijeli mom kvalitetnom košarkaškom, a i osobnom razvoju!
Ali vrijedi istaknuti trenera Igora Bošnjaka koji je najviše zaslužan.

Prošle sezone, ,,Prvi koš” po prvi puta nastupa u seniorskoj košarci. Ove sezone, već su i zapaženiji rezultati. Koliko ste zadovoljni rezultatima, atmosferom u ekipi, svojim igrama?

Zadovoljan sam trenutnim rezultatima koje postižemo. Trudimo se da budu što bolji i da ispunimo ciljeve!
Atmosfera u ekipi je dobra što nam je jako bitno, a što se tiče moje igre zadovoljan sam, ali uvijek može bolje.

Recite nam, koliko za vas znači igrati seniorsku košarku, te sazrijevati kroz kvalitetnije utakmice i igrati uz igrače kao što su Gradaščević, Hodžić i koji na vas prenose svoje iskustvo?

Mnogo znači igrati seniorske utakmice koje su dosta kvalitetnije i ozbiljnije i iza kojih stoji dosta rada. A igrati uz igrače kao što su Gradaščević i Hodžić veliko je zadovoljstvo. Njihovo iskustvo dosta utječe na nas mlade igrače.

Za kraj, zanimljivost. Na službenoj stranici Škole košarke ,,Prvi koš” Vitez pronašli smo zanimljiv podatak- prve seniorske poene za ovaj klub uopće, postigli ste baš vi. Jeste li ponosni na taj podatak te koliko vam jedna sportska sredina kao ,,Prvi koš” znači uopće?

Naravno da jesam ponosan, a još sam ponosniji što sam dio jedne velike i pozitivne priče kao što je „Prvi koš“, kroz koju sam prije svega mnogo naučio, upoznao mnoge prijatelje i zabilježio mnogo lijepih trenutaka i događaja.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM