viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 20.03.23 @ 14:07

Prošloga vikenda nekoliko sastava Rukometne akademije Vitez igralo je svoje prvenstvene utakmice, a kao i do sada zabilježili su značajne uspjehe.

Najzanimljiviji i jedan od važnijih ogleda bio je u ženskoj konkurenciji (igračice rođene 2006.), gdje Vitez nastupa većinom s mlađim igračicama te je jedan od najmlađih sastava lige. U nedjelju su Vitežanke odmjerile snage sa ekipom Sedmerca te slavile s uvjerljivih 19:12. Iako se radilo o derbiju kola Vitez je bio dominantan te su sve igračice dobile prigodu za upisati minute na parketu. Unatoč tom što je najmlađa na parketu, Karla Alilović (rođena 2011. godine) postigla je pet zgoditaka te još jednom potvrdila kako se radi o iznimno nadarenoj igračici. Vitez se nalazi u samom vrhu prvenstvenog poretka te ih do kraja sezone očekuje borba za plasman na završnicu prvenstva BiH.

OGLAS

Uvertira ovom susretu bio je ogled najmlađih polaznica RA Vitez koje su dočekale i pobjedile, u prijateljskom ogledu, ekipu novoformiranog ŽRK Zeus Kiseljak. Ovo je Kiseljačankama prva utakmica, a RA Vitez ih podržava na njihovom putu stvaranja novog i uspješnog sportskog kolektiva koji će dati doprinos razvoju rukometnog sporta.

OGLAS

U subotu su muške kategorije RA Vitez gostovale u Livnu. Momci rođeni 2010. godine slavili su pobjedu, a u posljednjoj sekundi obranio je sedmerac vratar Mihael Grbavac. Muškarci, rođeni 2006. poraženi su na ovom gostovanju.

OGLAS
Oglasi
LM