viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 22.12.20 @ 20:29

Ove godine u nešto promijenjenom obliku zbog epidemioloških mjera koje su na snazi, održan je tradicionalni božićni turnir.

Dvije kategorije “mladi” i “stari” međusobno su ukrstili rekete. Broj prijava je bio ograničen na 24, koji su i otpočeli natjecanje u 6 skupina. Nakon uzbudljivih mečeva po skupinama i nekoliko iznenađenja, najbolji su nastavili natjecanje eliminacijskim sustavom do pobjednika. Najviše hrabrosti i umijeća pokazao je David Zrnić, koji je u finalu pobijedio Stjepana Marića rezultatom 3:0 i okitio se zlatnom medaljom. Porazom u finalu, Marić je obranio srebro osvojeno na 5. božićnom turniru.

OGLAS

Mirko Milošević i Nenad Ćosić podijelili su 3.mjesto kao i prošle godine, s tim da je ovo Miloševiću 5. brončana medalja s božićnih turnira. Za vjernost i redovitost dolaska na termine rekreativaca, simboličnom zlatnom medaljom okitio se Bernard Velte.

OGLAS

Petero mladih članova STK CM Vitez odigrali su poseban turnir, bez natjecateljskog pritiska i na kraju svi pobijedili. Cjelokupno natjecanje je bilo pod dirigentskog palicom Marka Bobaša.

OGLAS

Čestitamo pobjedniku i osvajačima medalja, a posebice našim mladim članovima. Na koncu, zahvaljujemo se veteranima/rekreativcima na cjelokupnoj potpori u organizaciji turnira, te roditeljima naših članova”, kazali su iz STK CM Vitez.

Oglasi
LM