viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 12.02.24 @ 08:18

Najbolja bh. skijašica Elvedina Muzaferija ponovno je ispisala povijest našeg sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muzaferija je, nakon nekoliko velikih uspjeha ove sezone, upisala pobjedu u okviru FIS Europa kupa, koji je održan u Krans Montani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Briljirala je naša najbolja skijašica na stazi u Švicarskoj te s vremenom 1:08:12 osvojila prvo mjesto i ostavila konkurenciju iza sebe, među kojima je i nekoliko renomiranih skijašica iz svijeta ovog sporta.

Nekoliko tjedana ranije Muzaferija je uspjela ostvariti i najbolji rezultat u Svjetskom kupu kada je, u okviru Svjetskog kupa u Kortini d’Ampaco, u disciplini Super-G osvojila 14. mjesto i time ostvarila jedan od najboljih plasmana u povijesti naše države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muzaferija je ove sezone u zaista fenomenalnoj formi. Njeni rezultati su najbolji dokaz koliko se osjeća ugodno na stazama širom svijeta.

Skromna Muzaferija, iako je slavila u utrci, nije željela privlačiti pažnju. Posvetila ju je svim ženama koje su žrtve obiteljskog nasilja.

– Iako sam danas pobijedila na utrci Europa kupa, što je ujedno najbolji rezultat za BiH ikada, odnosno prva pobjeda u nekom internacionalnom natjecanju, ne mogu biti tako sretna jer je dan žalosti.

Ovu pobjedu želim posvetiti svim djevojkama i ženama koje su žrtve obiteljskog nasilja. Znajte da sam uz vas i da nikada nije kasno da reagirate – kazala je Muzaferija nakon utrke.

Oglasi
LM