viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 23.02.24 @ 22:33

Stolnoteniski klub CM Vitez još je jednom oduševio sportsku javnost u Županiji Središnja Bosna, ali i šire.

Večeras je u Kreševu održana tradicionalna svečanost izbora najuspješnijeg sportaša u Srednjobosanskoj županiji. Stolnoteniski klub CM imao je nekoliko nominacija, a nagrade za najbolje dobili su u dvije kategorije.

OGLAS

Proglašeni su najuspješnijom muškom seniorskom momčadi, a najuspješniji sportaš županije je Ivan Bobaš, trener, igrač i kapetan ovoga kluba. U prošloj godini seniorska ekipa je ostvarila povijesne rezultate kao što su ulazak u play off Premijer lige BiH dok su na jesenskom dijelu tekuće sezone osvojili 2. mjesto na ljestvici.

OGLAS

Također i drugi tim STK CM osvojio je 1. mjesto u 3. Federalnoj ligi BiH. Igrači koji su ostvarili ove rezultate i čine seniorsku ekipu : Ivan Bobaš, Igor Stjepić, Hrvoje Livančić, Srđan Miličević, David Zrnić, Stjepan Šarić, Marko Bobaš i Bernard Velte.

OGLAS

“Zahvaljujemo se svim članovima, našim prijateljima i sponzorima kluba na čelu sa cm-cosmetic market koji nam pružaju podršku kako bi mogli ostvariti ove rezultate. Čestitamo svim našim članovima na ostvarenim uspjesima, te se nadamo da će ih u budućnosti biti još i više.Sportski pozdrav!”, poručili su.

Oglasi
LM