viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.07.22 @ 11:39

Roberto Soldić je dobio jedno veliko priznanje. Naime, nominiran je za međunarodnog borca godine. U toj kategoriji nominirani su redom: Roberto Soldić, Alexander Volkanovski, Mateusz Gamrot, Islam Makhachev i Khamzat Chimaev.
Inače, nagrade se dijele u mnogo kategorija, a neke od njih su: međunarodni borac godine, borba godine, nokaut godine, ‘submission‘ godine, promocija godine, MMA novinar godine, uspon godine i mnogo drugih.

Važno je za naglasiti da je period za nominacije između 1.7.2021 do 30.6.2022., odnosno uspjesi koje su borci ostvarili u navedenom razdoblju. Roberto Soldić je u tom razdoblju otišao u srednju kategoriju i u KSW-u uzeo pojas Mamedu Khalidovu.
Od tada je status Roberta Soldića nejasan, piše Travnicki.INFO, postojale su razne teorije o organizaciji u kojoj će nastaviti karijeru, a i sam je u jednoj epizodi ‘Podcast Inkubatora‘ rekao da je to UFC. Zatim je na Instagram profilu objavljivao fotografije s čelnicima azijskog ONE Championshipa, što je dodatno uzburkalo strasti regionalnim fanovima.

OGLAS

Sama činjenica da je Roberto nominiran uz ovakva prestižna imena je velika stvar, a podsjećamo portal fightsite.hr je početkom ove godine napravio anketu u kojoj je Roberto Soldić odnio, ponovno uvjerljivu pobjedu, ali tada je proglašen najboljim hrvatskim borcem za 2021. Robertu portal viteški.ba čestita na svim uspjesima do sada.

OGLAS
Oglasi
LM