viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.10.22 @ 15:07

Ines Babić sa Košarkaškim klubom Lavovi, zahvaljujući plasmanu prošle sezone u domaćem prvenstvu, osigurala je sudjelovanje u WABA ligi, visokocijenjenom košarkaškom natjecanju na Eurospkoj sceni.

Sutra, u 16.30 sati očekuje ih prva i premijerna utakmica protiv ŽKK “Vojvodina” Novi Sad.
Povodom toga, kontaktirali smo našu Vitežanku Ines Babić, koja je i ove sezone jedan od glavnih nositelja ekipe, da nam kaže nekoliko riječi.

OGLAS

,,Prije svega, želim od srca da vam se zahvalim što pomno pratite svaki moj košarkaški korak od samih početaka pa do dana danas.
Baš kao što ste i najavili, zahvaljujući ogromnim uspjesima prošle godine, osigurali smo sebi ulaznicu za prestižno natjecanje u Europi na što sam jako ponosna. Vrijedno smo radili cijelo ljeto, kako na fizičkoj spremi tako i na taktičkoj, jer ove sezone igramo na dva fronta. Domaće prvenstvo Bosne i Hercegovine, i već spomenuta WABA liga. Klub je postavio jasne i visoke ciljeve i mi ćemo težiti da ih sve ostvarimo, u suprotno ne sumnjam. Vrijedno smo radili i spremni smo za ovo. Jako sam ponosna na naše dosadašnje uspjehe i nadam se da ćemo u tom ritmu nastaviti. A što se tiče mene kao individualca, na meni je da dam maksimum svakoj utakmici i da poštujem ono što trener traži od mene, te kako sezona bude tekla, budem što bolji igrač”. Ines dodaje kako se sve utakmice mogu pratiti uživo na YouTube kanalu Waba leeague.

OGLAS

Portal viteški.ba našoj Ines i ekipi KK ,,Lavovi” želi uspjeh i u ovoj sezoni.

OGLAS
Oglasi
LM