OGLAS
Vrijeme objave: 03.07.24 @ 11:59
OGLAS

Općinski sud u Travniku potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva Srednjobosanske županije protiv Mate Kepić-Trutića, poznatog kao „Braco“, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo lakše tjelesne ozljede.

OGLAS

Prema optužnici, sve se dogodilo 2. travnja ove godine kada je optuženi pijan vodio svoje stado ovaca kroz njivu svoga rođaka N.K., koja se nalazila uz njegovu kuću. Optuženi je, prema navodima optužnice, reagirao nasilno nakon što ga je oštećeni N.K. upitao zašto pušta ovce ispred njegove kuće.

Mate Kepić-Trutić je, navodno, odgurnuo oštećenog, udario ga štapom po leđima i prijetio mu riječima da će ga pretući. Zatim ga je uhvatio za vrat i počeo daviti, što je rezultiralo povredama desne strane grudnog koša oštećenog.

OGLAS

Nakon incidenta, oštećeni se uspio osloboditi i pobjeći kući, poslije čega je zatražio medicinsku pomoć u Domu zdravlja Travnik te je slučaj prijavio policiji. Optužnica je potvrđena, a sudski postupak će dalje utvrditi detalje i odgovornost u ovom slučaju.

OGLAS

Podsjećamo na načelo presumpcije nevinosti koje definira da se nitko ne može smatrati krivim dok mu se krivnja ne dokaže pravomoćnom presudom.   

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM