viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.02.22 @ 15:44
OGLAS

“Znamo da predsjednik Jakobušić voli okrugle brojke, ali i Torcida Vitez voli 505 s crtom! Hajduku u Vitezu pripalo 505 članova u jednom danu”, naveli su na svojoj Facebook stranici iz Torcide Vitez.

Kako smo ranije pisali, jedna od najaktivnijih sportskih navijačkih udruga u Vitezu svakako je Klub Navijača Hajduka Torcida Vitez, a jučer su u Vitezu organizirali učlanjenje svojih članova i drugih zainteresiranih u Naš Hajduk. Udruga Naš Hajduk je neprofitna, nevladina, nestranačka udruga osnovana 2011. godine s ciljem demokratizacije izbora vodstva u HNK Hajduk. Okuplja članove Hajduka svih dobi, a veže ih pripadnost i ljubav prema Hajduku.

OGLAS

Članovi viteške Torcide nisu samo navijači koji navijaju i podržavaju HNK Hajduk iz Splita, nego i ekipa koja često podržava različite humanitarne i druge akcije. Tako su jučer odlučili da neće koristiti pirotehnička sredstva, a 1 000 KM izdvojili su za pomoć gradnji crkve u Topali.

OGLAS

Gosti akcije KNH Torcida Vitez bili su članovi udruge Naš Hajduk iz Splita, a članovima je nakon učlanjenja na licu mjesta izdavana članska iskaznice.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM