Zrak u vitezu
OGLAS
//
o stanju sigurnosti
Vrijeme objave: 21.10.24 @ 14:23
OGLAS

Danas je općinski načelnik Viteza, Boris Marjanović, u službenom nastupnom posjetu ugostio novoimenovanog policijskog komesara Središnje Bosne Ibrahima Klisuru, zajedno s načelnikom Sektora uniformirane policije Kristijanom Suknjovom.

OGLAS

Sastanak je održan u konstruktivnoj atmosferi, a glavne teme razgovora odnosile su se na nastavak dosadašnje uspješne suradnje između lokalnih vlasti i policijskih struktura te na sveukupnu sigurnosnu situaciju, kako na području općine Vitez, tako i šire u okviru Županije Središnja Bosna.

Sugovornici su istaknuli važnost kontinuirane koordinacije u cilju očuvanja javnog reda i mira, kao i poduzimanje zajedničkih mjera koje će doprinijeti sigurnosti građana i prevenciji kriminala.

OGLAS

Također, razgovaralo se o budućim zajedničkim projektima koji bi dodatno unaprijedili kapacitete policijskih snaga, kao i o izazovima s kojima se suočavaju u svakodnevnom radu. Načelnik Marjanović izrazio je zahvalnost policiji na njihovom predanom radu i osiguranju sigurnosti građana, posebno istaknuvši važnost rješavanja lokalnih sigurnosnih pitanja.

OGLAS

S druge strane, komesar Klisura naglasio je važnost međusobnog povjerenja i podrške između policije i lokalnih zajednica, te je izrazio spremnost da se policijski kapaciteti i dalje unapređuju u skladu s potrebama zajednice. Na kraju sastanka, obje strane su izrazile optimizam u pogledu buduće suradnje, koja će se, kako su kazali, zasnivati na međusobnom razumijevanju i zajedničkom interesu za sigurnost svih građana Županije Središnja Bosna, priopćeno je iz Općine Vitez.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM