viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.06.21 @ 13:52
OGLAS

Stjepan Dujo, načelnik općine Novi Travnik uputio je čestitku u povodu 72. obljetnice osnutka Novog Travnika, koju prenosimo u cijelosti:

Drage Novotravničanke i Novotravničani u zemlji i inozemstvu, u povodu 72. obljetnice osnutka našeg grada, svima upućujem najiskrenije čestitke.

OGLAS

Pred općinskom administracijom na čijem sam trenutno čelu su izazovna vremena ali nadam se kako ste dosad već svjedočili i nekim novim projektima, pozitivnim pomacima kojih će svaki dan biti sve više i više. Ovi dani su prilika i za podsjećanje na bogatu povijest našeg mjesta ali prije svega, prilika da se okrenemo budućnosti i šansu damo mladim ljudima i njihovoj energiji od koje smo svi zajedno samo možemo imati koristi.
Svakako vas pozivam još jednom da se priključite, predložite svoje ideje ali i sukladno mogućnostima, pružite neki svoj doprinos, svatko na svoj način, te da zajedno naš Novi Travnik učinimo mjestom još ugodnijim, i za život sigurnijim.

OGLAS

Novi Travnik je prekrasno mjesto i nadam se kako ćemo ga zajedno sve više predstavljati u što boljem svjetlu i ljudima i općinama izvan našeg Kantona ali i države.
Ovim putem vas pozivam da se odazovete i današnjem rođendanskom druženju!

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM