viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.09.21 @ 11:26
OGLAS

Na području ŽSB početkom rujna, točnije 06.09.2021. godine u svim osnovnim i srednjim školama počinje školska godina te zbog toga Policijska stanica Vitez, u sklopu Županijske akcije, zavodi prometno, preventivnu akciju ,,Sigurna djeca-osigurana budućnost”.

Cilj akcije je poduzimanje mjera i aktivnosti kojima će se doprinijeti većoj sigurnosti učenika kao i sudionika u prometu, posebno prilikom odlaska i povratka iz obrazovnih ustanova.

OGLAS

Posebno se naglašava kako veliki broj učenika po prvi puta samostalno sudjeluje u prometu, pješačeći od kuće do škole pa se i tome treba posvetiti pozornost.

OGLAS

Policijski službenici će i ove godine u određenim vremenima, oko 07,30 i 12,30 sati u blizini škola, tamo gdje je promet najfrekventniji kontrolirati promet i svojim prisustvom preventivno utjecati na sudionike u prometu te pružiti svu potrebnu pomoć djeci.

OGLAS

Početkom školske godine ostvarit će se kontakt sa predstavnicima škola i roditeljima, kako bi svi zajedno aktivno sudjelovali u planiranoj akciji, kako u teoretskom djelu tako i u praktičnom, pokazivanjem pravila i praktičnih situacija na ulici.

U periodu od 06.09.2021. godine do 13.09.2021. godine PS Vitez posebno će pristupiti izvođenju Županijske akcije, a nakon toga kontinuirano će tijekom cijele školske godine raditi ove i slične akcije na lokalnom nivou, obilaskom i zadržavanjem patrola policije u blizini škola.

Osim navedenog, planom mobilne radarske kontrole za mjesec rujan, lokacije su usklađene tako da će mobilni radari u vrijeme održavanja nastave, raditi u neposrednoj blizini školskih ustanova, a i što će nastaviti tijekom cijele godine.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM