viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.06.23 @ 10:19

Jučer je u središnjem dijelu Travnika došlo do prometne nesreće u kojoj je povrijeđena pješakinja. Prema izjavi glasnogovornika MUP-a ŽSB, pješakinja je zadobila povrede na magistralnom putu M-5.

,,Dana 20.6.2023. oko 13 sati i 40 minuta PS Travnik prijavljeno je da je došlo do prometne nesreće u ul. Šehida, općina Travnik. Po izlasku na lice mjesta, policijski službenici su konstatirali da se dogodila prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo PMV ”Volkswagen” kojim je upravljao Š.M. (1990.) iz Jajca, te pješakinja Č.M. (1984.) iz Travnika. Ovom prilikom, pješakinja je zadobila tjelesne povrede. Očevid obavljaju pripadnici PS Travnik.” izjavio je za Travnicki.INFO Hasan Hodžić, glasnogovornik MUP-a ŽSB.

OGLAS

U jutrošnjem biltenu MUP-a naše županije, naglašeno je da je u proteklih 24 sata prijavljeno 9 prometnih nezgoda, u kojima su 4 osobe zadobile lakše tjelesne povrede. S tim u vezi, pješakinja Č.M. iz Travnika na svu sreću prošla je bez težih posljedica.

OGLAS

Ovim putem apeliramo na sve sudionike u prometu, i vozače i pješake, da obrate dodatnu pažnju u prometu zbog povećane frekvencije i vozila i pješaka, piše Travnicki.INFO.

OGLAS
Oglasi
LM