viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.06.23 @ 13:51

Općinski načelnik Boris Marjanović objavio je Javni poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje utopljavanja zgrada zajedničkog stanovanja- ugradnje termofasade i sanacije krova.

Predmet javnog poziva je prikupljanje prijava stanara za ugradnju termoizolacijske fasade kao i sanacije krova na zgradama zajedničkog stanovanja uz sufinanciranje Općine Vitez.

OGLAS

Pravo sudjelovanja u ovom Javnom pozivu je otvoreno na jednakim osnovama za sve stanare objekata zajedničkog smještaja, koji imaju izabrane predstavnike zgrada, kao i pisanu suglasnost svih stanara za ugradnju termofasade ili sanaciju krova na objektu zajedničkog smještaja.

OGLAS

Za ovaj javni poziv propisani su i uvjeti za prijavu, a to su: zgrada treba imati izabranog predstavnika stanara, svi stanari trebaju biti suglasni sa izvođenjem radova, što potvrđuju svojim potpisima na obrascu sa skupa etažnih vlasnika te je potrebno da zgrada ima izrađen predmjer radova za ugradnju termofasade/sanaciju krova, potpisan i ovjeren od strane poduzeća koje se bavi navedenim radovima ili od strane djelatnika Službe za poduzetništvo i lokalni razvitak. Za izbor zgrada na kojima će biti vršeni radovi uz sufinanciranje Općine važni su kriteriji: starost zgrade, oštećenja na zgradi i sudjelovanje stanara u sufinanciranju projekta. Općina Vitez će sufinancirati projekte koji ispune tražene kriterije, u iznosu 40 % od vrijednosti cjelokupne investicije.

OGLAS

Kroz ovaj projekt Općina Vitez nastoji dati doprinos rješavanju jednog od strateških ciljeva razvitka, jačanje energetske učinkovitosti kroz utopljivanije objekata zajedničkog stanovanja. Očekivani rezultati su ušteda energije, manje izdataka za energiju, kao i zaštita okoliša kroz smanjenu potrošnju fosilnih goriva. Stoga, Općina Vitez ovim putem poziva i motivira sve stanare da zajedničkim naporima, u vremenu pred nama dodatno uljepšamo središte općine Vitez te umanjimo račune za energiju i ogrjev. Dodatne informacije svi zainteresirani mogu dobiti na telefon 030 718 255.

JAVNI POZIV


PRIJAVNI OBRAZAC

Oglasi
LM