viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 01.07.22 @ 18:38
OGLAS

Kako je Viteški.ba prethodno najavljivao, moto susret u Vitezu je najavljen za subotu, 2. srpnja 2022. godine i to je tradicionalan datum kada Vitez i sve prijatelje viteških motorista očekuje moto susret.

Na moto susretu je nakon dočeka gostiju planiran ručak te veliki defile motorista od 17:00 sati i to kroz Vitez. Također, održat će se moto igre, viteška alka, potezanje konopca i bacanje gume te live glazba za koju su zaduženi Gruver band i Taxi band.       

OGLAS

Viteški motoristi iz Moto kluba ,,Vitezovi MM” posebno su ponosni jer su moto susret spremali gotovo sami uz potporu prijatelja kluba, a ono na što su još ponosniji i to javnosti sa zadovoljstvom prenose, u Vitezu se sutra očekuje oko stotinu klubova, što podrazumijeva nekoliko tisuća ljudi iz različitih dijelova BiH, susjednih zemalja te drugih zemalja. Pozivaju sve na ovaj veliki događaj, osiguran je i auto kamp, a koliko se daleko čuje za ovaj moto susret dokazuje činjenica da je osoba iz Novog Sada saznala za događaj, došla i prodavat će suvenire sa moto simbolima. Što za kraj reći, nego, sutra svi na motorijadu i dobru zabavu u Vitezu.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM