viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 07.02.24 @ 09:00

Danas je posebnost i unikatnost u suvenirskoj ponudi sve rjeđa pojava pa je dobro dizajnirane, kvalitetne i estetski prihvatljive suvenire sve teže pronaći.

Kreirani vizualni destinacijski identitet Turističke zajednice općine Travnik u kombinaciji i suradnji sa lokalnim proizvođačima i radnjama (Fotomedia Travnik – suvenirska ponuda i Senses.ba – poklon paket proizvoda od tekstila) ne samo da uvjerljivo materijaliziraju i promoviraju segmente njegova identiteta, kulturne baštine, nego značajno utječu na turistički imidž lokaliteta i brendiranje općine Travnik kao turističke destinacije.

OGLAS

Suveniri su simbol lokalnih identiteta, ekspresije kulturne baštine i promotori turizma. Stoga, vas pozivamo podržite lokalno i budite promotor važnog segmenta bogatog identiteta i brenda općine Travnik, poručuju iz Turističke zajednice ŽSB.

OGLAS

Fotomedia FotoMedia – suvenirnica, na adresi: Bosanska 125. Senses.ba prvi bosanskohercegovački brend koncipiran kao poklon paket proizvoda od tekstila, na adresi: Mali niz 28/6, Travnik.

OGLAS
Oglasi
LM